Mérföldkövéhez érkezett a Waberer’s és a Shell 10 éves partneri kapcsolata

A Waberer’s International Zrt. és a Royal Dutch Shell együttműködési megállapodásának meghosszabításáról egyezett meg Wáberer György elnök-vezérigazgató és John Rasmussen, vállalati flottákért felelős alelnök budapesti találkozóját követően.

Wáberer György és John Rasmussen
Wáberer György és John Rasmussen

A két vezető méltatta Európa FTL specialistája és a FTSE 100-as indexet vezető energetikai vállalat évtizedes partnerségét. A Shell az elmúlt 10 évben európai értékesítési hálózatán keresztül gazdaságos formulával rendelkező gázolajjal látta el a több mint 3000 kamionszerelvényt üzemeltető Waberer’s flottát.

A Waberer’s kamionjai mintegy 500 millió kilométert futnak évente Európán keresztül. A teljes üzemanyag mennyiség csaknem felét Magyarországon kívüli Shell töltőállomásokon tankolják. Minden órában magas színvonalú üzemanyagra van szükségük egész Európában, hiszen Németországban 1100, Kelet-közép Európában 1000, Franciaországban 700, az Egyesült Királyságban 600, a Benelux országokban és Olaszországban 500-500 rakodást végeznek hetente. A szerelvények gazdaságos üzemeltetésének feltétele a megbízhatóan magas minőségű üzemanyag, amelyből a Waberer’s évente több mint százmillió litert szerez be mindkét üzemanyag szállítója kútjainál.

„A Shell évről évre kielégíti az egyre növekvő mennyiségű üzemanyag szükségleteinket nyugat-európai értékesítési állomás hálózatán keresztül. A Waberer’s dinamikus növekedését a Shell rugalmas és magas színvonalú kiszolgálással támogatja” – mondta Wáberer György, a Waberer’s International elnök-vezérigazgatója hozzátéve, hogy a stabil együttműködés lehetővé teszi a cég költségeinek optimalizálását.

„A környezetbarát fuvarozást vállalataink technológiai együttműködése is támogatja, lehetővé téve a tankolási adatok valósidejű megfigyelését és szükség esetén a sofőrök azonnali utasítását a takarékosabb vezetésre a járműkövetési és irányítási rendszeren keresztül”.

John Rasmussen, a Royal Dutch Shell alelnöke szintén méltatta a két cég kapcsolatát és kijelentette: „A két cég közötti együttműködés a múltban is erős volt és nagy megelégedettséggel tölt el, hogy látom, ahogy termékeink és szolgáltatásaink ki tudják elégíteni akár a legnagyobb FTL ügyfelek igényeit is. Célunk, hogy tovább növeljük ügyfeleink versenyképességét, ami része a Shell esszenciájának. Szeretnék, ha még sok évig biztosíthatnánk ezt a támogatást. A Shell hálózat hozzájárul ahhoz, hogy a Waberer’s alacsony szinten tartsa a feleslegesen megtett kilométerek számát”.

A Waberer’s International-ről

A Waberer’s International Zrt. Kelet-Közép-Európa piacvezető logisztikai vállalata, Európa egyik legnagyobb közúti fuvarozó társasága és FTL specialistája. Több mint háromezer kamionszerelvényből álló flottája évente mintegy 1,2 millió fuvarmegbízást teljesít 500 millió kilométer futásteljesítmény mellett Európában. A társaság magas szintű szolgáltatásai felölelik a logisztika valamennyi területét a közúti fuvarozástól a raktárlogisztikán keresztül a járműjavításig. A társaságnak Lengyelországban, Németországban, Romániában és Szlovákiában működnek leányvállalatai.

A Shell Retail-ről

A Shell rendelkezik a legnagyobb sajátmárkás töltőállomás hálózattal, és egyúttal a szektor legkedveltebb márkája. Körülbelül 44 000 Shell töltőállomás működik több mint 80 országban, ahol évente mintegy 158 milliárd liter üzemanyag kerül értékesítésre. A Shell kiskereskedelmi üzletágának célja, hogy a világ legjobb üzemanyag értékesítőjévé váljon: az iparág legjobbja legyen mind az ügyfelek, a partnerek, a kereskedők és a részvényesek számára.  A Shell több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik az üzemanyagkártyák terén, és a vezető üzemanyagkártyát 27 ország üzleti ügyfeleinek kínálja. A világon 1,65 millió ügyfél 4 millió kártyát használ, melynek eredményeképp átlagosan minden 3 másodpercben létrejön egy B2B tranzakció.

A Shell Hungary Zrt.-ről

A Shell-t 1925-ben regisztrálták Magyarországon. Jelenleg 204 töltőállomást üzemeltet országszerte és Magyarország legnagyobb nemzetközi energiaipari vállalata. Nem csak magas színvonalú üzemanyagot, hanem széleskörű szolgáltatásokat is biztosít ügyfelei számára, köztük a ClubSmart Hűség Programot vagy az ingyenes előtető alatti szolgáltatást. További információ a www.shell.hu-n.

Forrás: Vision Communications Hungary Kft.
.

(Ezt a cikket 539 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?