Gazdaság Hírek Közút

Elkészült a felújított Demecser-Székely útszakasz Szabolcsban

Mintegy 550 millió forintos uniós támogatás felhasználásával elkészült a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Székelyt és Demecsert összekötő alsóbbrendű út – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. pénteken az MTI-vel.

Illusztráció
Illusztráció

A közbeszerzési eljárás során kiválasztott kivitelező elvégezte a 3831-as út mintegy 5,3 kilométeres szakaszának burkolaterősítését, a belterületi szakaszokon a vízelvezető árkok, a folyókák, a külterületi szakaszokon pedig az árok- és padkarendezést, tartós útburkolatjelek festését, valamint az áteresz rendbehozatalát – olvasható a társaság az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Az Új Széchenyi Terv keretében országosan minden eddiginél nagyobb volumenben valósulnak meg teljes körű felújítások, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. összesen több mint 457 kilométert érintő beruházást hajt végre. Az országos programon belül Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében idén és a jövő év első felében több mint 108 kilométeren újulhatnak meg az alsóbbrendű utak, csaknem 9,4 milliárd forint értékben – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Forrás: MTI   (hvzs \ gtr \ gry)
.

(Ezt a cikket 177 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .