Hírek Márkahírek Scania Szerviz

A Scania és a Bär Cargolift globális szervizmegállapodása

A Scania együttműködési megállapodást írt alá a német emelőhátfal-gyártó vállalattal, a Bär Cargolift-tel.

Bär Cargolift emelőhátfal

A megállapodás alapján a Scania globális szervizhálózatába tartozó műhelyek és kereskedések teljes jogot kapnak a Bär Cargolift termékek javítására és karbantartására. A megállapodás magába foglalja az alkatrészek utánpótlását a Scania logisztikai láncán keresztül, a garanciális ügyek kezelését, a szervizfolyamatokat, ügyfélszolgálatot, valamint a szervizben dolgozó személyzet megfelelő képzését.

„A Bär Cargolift-tel kötött megállapodásnak köszönhetően még teljesebb körű szolgáltatást nyújthatunk ügyfeleinknek, így növelve az egyik legfontosabb tényezőt, járműveik rendelkezésre állását. A stratégiánk, hogy az ügyfelek termelékenységére koncentráljunk és az olyan szolgáltatásokra, amelyek értéket teremtenek számukra.” – mondta Christofer Edéus, a Scania kiegészítő szolgáltatásaiért felelős vezetője.

Tobias Bär, aki második generációs tulajdonosként vezeti a családi kézben levő vállalkozást, nagyon egyértelmű növekedési stratégiát vázolt fel: „Elkötelezetten hiszünk abban, hogy a Bär Cargolift a hazai piacon kívül is erős lehetőségekkel rendelkezik. A Scaniában egy olyan versenyképes szervizpartnerre találtunk, aki biztosíthatja számunkra termékkörünk teljes elérhetőségét. És ez az, ami az ügyfeleknek számít.”

A Bär Cargolift Németországban évek óta piacvezető, míg Európa számos országában az egyik legfontosabb emelőhátfal-gyártó vállalat. Az 1981-ben alapított cég 250 alkalmazottal rendelkezik, termékei több mint 25 országban érhetők el.

Forrás: Scania
.

(Ezt a cikket 270 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .