Balesetek Hírek

Kisbusz és egy pótkocsis traktor ütközött az 52-es úton

Többen megsérültek, amikor egy kisbusz az előtte haladó traktor pótkocsijába ütközött vasárnap reggel az 52-es úton, Fülöpszállás közelében – tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.

Összeroncsolódott kisbusz az 52-es úton, Fülöpszállás közelében 2013. december 8-án. A román rendszámú kisbusz az előtte haladó traktor pótkocsijába ütközött, az MTI információi szerint a járműben négy ember sérült meg, feltehetően csak könnyebben. MTI Fotó: Donka Ferenc Azonosító: DONKA20131208005
Összeroncsolódott kisbusz az 52-es úton, Fülöpszállás közelében 2013. december 8-án. A román rendszámú kisbusz az előtte haladó traktor pótkocsijába ütközött, az MTI információi szerint a járműben négy ember sérült meg, feltehetően csak könnyebben.
MTI Fotó: Donka Ferenc
Azonosító: DONKA20131208005

Gál Kristóf főhadnagy közlése szerint a pótkocsi felborult. A műszaki mentés idejére a főút forgalmát elterelték, majd félpályán megindult a közlekedés. A sérültek állapotáról a rendőrség nem tudott pontos információt adni.

Az MTI információi szerint a román rendszámú kisbuszban négy ember sérült meg, feltehetően csak könnyebben.

Forrás: MTI  (bgj \ bmk \ bri \ sag)
.

(Ezt a cikket 321 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!