DAF Gazdaság Hírek Szervezetek hírei

A Waberer’s 600 új vontató beszerzéséről döntött

A Waberer’s International Zrt. 600 új DAF nyerges vontatóval frissíti flottáját – közölte a cég szerdán az MTI-vel abból az alkalomból, hogy az első 250 járművet Eindhovenben, a DAF európai központjában Ron Bonsen, a DAF igazgatóságának kereskedelemért felelős tagja adta át Wáberer György elnök-vezérigazgatónak.

Nyergesvontatók a Waberer's International Zrt. közúti fuvarozó társaság Nagykőrösi úti központjában, Budapesten 2013. április 25-én. MTI Fotó: Máthé Zoltán
Nyergesvontatók a Waberer’s International Zrt. közúti fuvarozó társaság Nagykőrösi úti központjában, Budapesten. MTI Fotó: Máthé Zoltán

A megrendelt 450 nagyteljesítményű, és a 150 közepes hatótávolságú fuvarozásra optimalizált vontató mintegy harmada a legújabb Euro 6-os modell; utóbbiakat a jövő év első felében szállítja a gyár.

Valamennyi nyerges vontatóban környezetkímélő Euro 5 EEV, illetve Euro 6 besorolású motor lesz.

“Nemzetközi piacokon elért sikereinket annak köszönhetjük, hogy megrendelőinknek a legnagyobb megbízhatóságot a legkedvezőbb díjak mellett biztosítjuk – idézi a közlemény Wáberer Györgyöt, a cég elnök-vezérigazgatóját.

“A társaság fejlődésének legfőbb motorja a működés hatékonyságának további javítása, amelyet a fiatal, átlagosan 2 éves fuvareszköz állomány gazdaságos üzemelése támogat. Ez pedig sok egyéb intézkedés mellett elengedhetetlen ahhoz, hogy a Waberer’s a megrendelők logisztikai költségeit a versenytársakhoz képest nagyobb arányban csökkentse a nemzetközi fuvarpiacon. 2014-ben értékesítési árbevételünk kétszámjegyű növekedésére számítunk” – idézte a közlemény Wáberer Györgyöt.

Forrás: MTI  (gkj \ egr \ hgp)
.

(Ezt a cikket 793 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .