Új vezető az Iveco Magyarország élén

Molnár Tamás váltja Gyöngyössy Istvánt az Iveco Magyarország Kft. ügyvezető igazgatói posztján. Molnár Tamás korábban vevőszolgálati referensként dolgozott az Iveco hazai képviseletnél, majd a márka athéni irodájában felelt többek között a mediterrán térség márkakereskedői hálózatának fejlesztéséért. A szakember új pozíciójával egyidejűleg az Iveco Bus-nál jelenleg betöltött vevőszolgálati igazgatói munkaköre is megmarad.

Molnár Tamás, az Iveco Magyarország Kft. új ügyvezető igazgatója
Molnár Tamás, az Iveco Magyarország Kft. új ügyvezető igazgatója

„Örömmel állok az előttem álló új feladatok elé. Az elhúzódó gazdasági válság, a megújuló termékpalettánk és a szolgáltatások területén megnövekedett vevői elvárások újszerű megoldásokat kívánnak valamennyi piaci szereplőtől. A közeljövő legfontosabb céljának tekintem, hogy megfeleljünk ezeknek a kihívásoknak” – mondta Molnár Tamás, az Iveco Magyarország Kft. új ügyvezető igazgatója.

A 41 éves, jelentős műszaki és vevőszolgálati tapasztalattal rendelkező új igazgató felsőfokú tanulmányait a győri Széchenyi István Egyetemen és a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen végezte, ahol gépészmérnöki illetve gazdasági végzettséget szerzett. 1998-ban részt vett az Iveco S.p.A torinói központjának frissdiplomás gyakornoki programjában, majd 1999-ben vevőszolgálati referensként csatlakozott a Fiat Magyarország Iveco divíziójához. Feladata a hivatalos márkaszervizek teljes körű támogatása, valamint oktatások és továbbképzések szervezése és lebonyolítása volt. A szakember 2004 és 2010 között Athénban töltött be vevőszolgálati igazgatói posztot, ahol fő tevékenysége az Iveco mediterrán régiójában a márkakereskedői hálózat fejlesztése és műszaki támogatásának biztosítása volt. Molnár Tamás 2010 januárja óta az Iveco Bus prágai központú Kelet-Európai igazgatóságának vevőszolgálati vezetője, amely tisztségét hazai kinevezése után is megtartja.

Az Iveco Magyarország Kft. leköszönő ügyvezetője, Gyöngyössy István 1991 óta dolgozott a Fiat Magyarország Iveco divíziójánál, és irányításával alakult meg 2012. július 1-jével az Iveco önálló hazai márkaképviselete.

Az Iveco
Az Iveco a New York-i (NYSE: CNHI) és a milánói értéktőzsdén (MI: CNHI) is jegyzett CNH Industrial N.V. vállalatnak, a világ egyik vezető termelőeszköz-gyártójának a márkája. Az Iveco könnyű-, közép- és nehézkategóriás haszonjárművek, nehéz terepen használható teherautók, autóbuszok, valamint speciális, tűzoltásra, katonai és polgári védelmi célokra használható járművek tervezésével, gyártásával és értékesítésével foglalkozik. Az Iveco több mint 26 000 alkalmazottal a világ 11 országában, Európában, Ázsiában, Afrikában, Óceániában és Latin-Amerikában üzemeltet gyártóegységeket, ahol a legújabb technológiákat alkalmazza. Több mint 160 országban közel 5000 márkakereskedés és szerviz garantálja az Iveco-járművek műszaki támogatását. További információ a vállalatról a www.iveco.com, a CNH Industrial-ról pedig a www.cnhindustrial.com weboldalon található.

Forrás: Iveco
.

(Ezt a cikket 321 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?