Balesetek Busz hírek Hírek

Kamion ütközött autóbusszal hétfőn Úny és Dág között

Kamion ütközött össze a Vértes Volán menetrend szerinti autóbuszával Úny és Dág között hétfő reggel, a balesetben egy ember súlyosan, 15-en könnyebben sérültek meg, az ütközés csúszós úton történt – tájékoztatta a Komárom-Esztergom megyei mentőszolgálat és a volántársaság az MTI-t.

Összeroncsolódott autóbusz Úny és Dág között 2013. november 11-én. A Vértes Volán menetrend szerinti autóbusza kamionnal ütközött a csúszós úton, a balesetben egy ember súlyosan, 15 fő könnyebben megsérült. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Összeroncsolódott autóbusz Úny és Dág között 2013. november 11-én. A Vértes Volán menetrend szerinti autóbusza kamionnal ütközött a csúszós úton, a balesetben egy ember súlyosan, 15 fő könnyebben megsérült.
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Bálint László, a mentőszolgálat vezetője elmondta: a súlyos sérültet mentőhelikopter vitte a budapesti Szent János Kórházba, a könnyű sérülteket az esztergomi és budapesti kórházakba vitték. Közlése szerint a busz belerohant a kamionba.

Pruzsina Alice, a Vértes Volán kommunikációs megbízottjának tájékoztatása szerint a társaság busza Úny és Dág között a lejtős úton a fékezés ellenére utolérte az előtte haladó járművet és összeütközött vele. A busz október 30-án vett részt teljes műszaki átvizsgáláson, mérték a fékerőt is, nem találtak hibát a szakemberek.

Az autóbusz vezetője a helyszínen nem hivatkozott műszaki hibára. A csúszón úton való hirtelen fékezés miatt bekövetkezett ütközésben az autóbusz szélvédője betört, jobb eleje összetört, az anyagi kár jelentős.

A rendőrség a honlapján közölte, a baleset helyszínelésének idejére lezárták az utat, a járművezetők Sárisáp felé kerülhetnek.

Forrás: MTI  (bfi \ bki \ bku)
.

(Ezt a cikket 389 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!