Volvo Trucks: 2014-ben a Globetrotter Club Brazíliába megy!

Kétség sem férhet hozzá, hogy a Volvo Trucks által speciális – luxus utat tartalmazó- promóciós csomagban kínált FH nyergesvontatók kampányai mindig nagyon sikeresek. A 2014-es évben a Közép-Kelet Európai Régió a világ egyik legcsodálatosabb helyére, Brazíliába viszi el az Euro6-os, speciális felszereltségű FH nyergesvontatók vásárlóit a Globetrotter Club keretein belül.

volvo-trucks-Brazil_Ad_A4_LR_HUNEz az exkluzív értékesítési kampány épp most indul minden országban a Volvo Trucks közép-kelet európai piacán, beleértve Magyarországot is.

A kampány során az ügyfél nem pusztán az elérhető legjobban felszerelt nyerges vontatók egyikét vásárolja meg, hanem lehetőséget kap egy világraszóló kalandra is a Globetrotter Club tagságon keresztül.

Az ügyfél, akit érdekel ez a különleges ajánlat és vásárol egy FH13 42T Globetrotter XL hálófülkés vontatót, vagy 3 darab FH13 42T Globetrotter hálófülkés vontatót a meghatározott műszaki paraméterekkel, melybe beletartoznak az EURO6-os motor és más üzemanyag megtakarítási, kényelmi és biztonsági opciók, egyben Globetrotter Club tagságot is vásárol, mely jövőre egy felejthetetlen brazil útra viszi el.

A 2014. novemberében esedékes utazás számos kalandot tartogat a klubtagoknak, többek között egy Volvo gyárlátogatást Curitiba-ban, varázslatos napokat Rio-ban, és lazítást egy luxus resort tengerparti strandján.

Az ajánlatról – melynek érvényessége 2014. március vége – a Volvo Trucks értékesítőinél és a  http://www.volvotrucks.hu/ oldalon érhető el bővebb információ.

Forrás: Volvo Trucks
.

(Ezt a cikket 433 alkalommal tekintették meg.)