Gyors és megbízható autóalkatrész-kiválasztás: Bosch pótalkatrészek új csomagolásban

A Bosch gépjárműfelszerelések üzletágának termékei a közeljövőben világszerte új és vonzó csomagolásban kerülnek kiszállításra kiskereskedelm és az autószervizek számára. Az új csomagolással, mely fokozatosan váltja fel a polcokon a régi csomagolást, a Bosch termékek azonnal felismerhetővé válnak az autóvezetők számára, és így továbbra is biztosak lehetnek abban, hogy csúcsminőségű terméket vásárolnak.

Bosch pótalkatrészek új csomagolásban

A Bosch termékek kiskereskedelmi csomagolása vonzó és egyértelmű megjelenést kapott
A kiskereskedelemi csomagoláson a termék nagyméretű fényképe, valamint cikkszáma és a termék előnyeit ismertető információk vannak feltüntetve. A csomagoláson körbefutó feltűnő fehér sávban lesz a Bosch logó, amely alapján az autóvezetők könnyen felismerhetik a Bosch márkát, és választhatják ki a megfelelő pótalkatrészt vagy tartozékot. Minden egyes termékcsaládhoz legfeljebb három termékvonal tartozik, amelyeket kék, fekete és szürke csomagolás jelöl. Az új csomagolás világszerte történő bevezetése előtt a Bosch nemzetközi piackutatást végzett, hogy meghatározza a csomagolással kapcsolatos vásárlói elvárásokat, és garantálja, hogy a csomagolás kielégítse a vevői igényeket.

A műhelyeknek értékesített termékek csomagolása is új designt kapott
A kiskereskedelemi forgalomban kapható termékek új csomagolásán kívül az autószervizekbe szállított Bosch pótalkatrészek és tartozékok csomagolásai is megújulnak. Az új design középpontjában az állt, hogy a termékeken egyértelműen szerepeljen a Bosch márkajel, a termék megnevezése és az alkatrész cikkszáma. A Bosch pótalkatrészek EAN-kódjai és sorozatszámai változatlanul maradnak, tehát a csomagolás megjelenésének korszerűsítése nem jár többletmunkával a kereskedelem és a műhelyek számára.

Az új, erős csomagolás megbízható védelmet nyújt a pótalkatrészek és tartozékok számára szállításuk, tárolásuk és bemutatásuk során. A Bosch a csomagolás anyagának kiválasztása és gyártása során szigorú környezetvédelmi normákat alkalmazott, a csomagolás újrahasznosítható.

Forrás: Robert Bosch Kft.
.

(Ezt a cikket 551 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?