Hírek MAN Márkahírek

A TÜV 2013-as riportja szerint újra az MAN a legmegbízhatóbb márka!

Az MAN újra egyértelműen elöl a TÜV 2013-as jelentésében! A legmegbízhatóbb márka minden korosztályban!

img_6070A TÜV 2013-as haszonjármű jelentésében az MAN járművek meggyőző arányban szerepelnek azon járművek között, amelyek kifogás nélkül „átmentek a vizsgán“, és minden korosztályban a versenytársai előtt állnak.

Az MAN ezzel vezető helyet szerzett magának: Az egy éves tehergépkocsik között 82 százalékban fordult elő hibamentes eredmény (78 százalék 2012-ben). A régebbi tehergépkocsiknál is átlag feletti számban felelnek meg hiba nélkül a műszaki vizsgákon. És ezt a TÜV jelentése az MAN elismert technikájára vezeti vissza: „A motorok, a hidak és az alvázak megbízhatók és kiérleltek“.

Átlagosan minden korosztályban 65 százalék kifogás nélkül átmegy a műszaki vizsgán. Ezzel az MAN 3,5 százalékkal megelőz minden más márkát. Az egy éves járművek 95 százaléka említésre méltó hiba nélkül megfelel a műszaki vizsgán, az öt éveseknél ez 82 százalék. Az MAN márka itt is jobban teljesít, mint a versenytársak.

img_5978

Nem csak megbízható, hanem jól karbantartott

A nehéz tehergépkocsik osztálya átlag felett jól karbantartott – ez egyértelmű jel arra, hogy a tehergépkocsi üzemeltetőjének megéri, hogy professzionálisan karbantartott járművei legyenek a járműparkjában, amelyek minden nap használatban vannak, ahelyett hogy az elhanyagolt karbantartás miatt nem tervezett módon a műhelybe kelljen menniük. Az eredmény a TÜV jelentésben olvasható, hogy megéri szerviz- és karbantartási szerződést kötni.

A TÜV haszonjármű jelentésében a TÜV vizsgálóhelyek szövetsége együttműködve a Verkehrsrundschau című szakfolyóirattal az egy és öt év közötti hasznonjárművek vizsgálati eredményeit értékelte ki. A jelentés a következő linkről tölthető le:

www.verkehrsrundschau.de/tuev-report

Az MAN csoport a vezető ipari vállalatok egyike a Transport-Related Engineering területén évi 15,8 Mrd € forgalommal (2012). Az MAN tehergépkocsikat, autóbuszokat, dízelmotorokat, turbinákat valamint speciális hajtóműveket gyárt és világszerte 54 300 munkavállalót foglalkoztat. Az MAN vállalati területek a saját piacaikon vezető szerepet töltenek be.

Forrás: MAN
.

(Ezt a cikket 387 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .