BEMUTATKOZTAK AZ ÚJ RENAULT TRUCKS TŰZOLTÓAUTÓK A TŰZOLTÓK KONGRESSZUSÁN

A Renault Trucks részt vett a Franciaországi Tűzoltók Nemzeti Szövetségének 120. kongresszusán, amelyre 2013. október 10-12-én Chambéryben került sor. A polgári védelem valamennyi szereplőjének bevonásával megrendezett eseményen a gyártó bemutatta a mentési és tűzoltási feladatokhoz kifejlesztett új járműveit.

renault_trucks_d_14_280ch_ccr_pompier_1A Renault Trucks részt vett a Franciaországi Tűzoltók Nemzeti Szövetségének 120. kongresszusán, amelyet október 10. és 12. között Chambéryben rendeztek meg.

A gyártó az új Euro 6-os kínálatot és a járművekhez kapcsolódó műszaki megoldásokat mutatta be a 700 négyzetméteres kültéri standján.

Az alábbi hat új Euro 6-os tűzoltó járművet tekinthették meg a meghívottak és a látogatók:
– egy Renault Trucks D vízszállítót
– egy Renault Trucks D 15 fecskendős járművet
– egy Renault Trucks D.14 erdőtűzoltót
– egy Renault Trucks D.12 könnyű fecskendős járművet
– egy Renault Trucks C 430 26 tonnás 6×2-est
– egy Renault Trucks K 460, 32 tonnás 8×4-est

A kiállított járműveken kívül látható volt a standon egy Euros 6-os DTI 8 motor, károsanyag kibocsátást szabályozó rendszerrel és Optidriver robotváltóval felszerelve.

A megújult paletta a tűzoltóautók széles választékát kínálja, amelyben az új tűzoltóautók az összes, rendkívül szerteágazó tűzoltási és mentési feladatokra alkalmasak. A 4×2-es, 6×4-es, 8×4-es és 6×2-es járműveken kívül 4×4-es, 6×6-os és 8×8-as összkerékhajtású járművek is rendelhetők, amelyeket kifejezetten és kizárólag tűzoltáshoz és mentéshez fejlesztettek ki. A Renault Trucks, aki több mint 70 százalékos piaci részesedéssel piacvezető a francia mentő- és tűzoltó járművek piacán, azt szeretné megmutatni a kongresszuson, hogy a tűzoltók elkötelezett partnere a mindennapokban.

Az ügyfelekhez közel álló és hatékony hálózatnak köszönhetően a Renault Trucks szerviz szolgáltatásai a legjobbak és legszéleskörűbbek Franciaországban. Az újító szellemű ajánlatok igazodnak a tűzoltók speciális elvárásaihoz, ezek közé tartozik például a vezetéstechnikai képzés nehéz terepen.

A Tűzoltó Kongresszus számokban:

  • 30 – 40.000 látogató
  • 400 – 450 kiállító
  • 4000 kongresszusi résztvevő
  • 250 kiállított és teszt jármű

Forrás: Renault Trucks
.

(Ezt a cikket 306 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?