A Renault Trucks két új mobilalkalmazást vezet be az új járműkínálat bemutatásával együtt. A szállítási szakembereknek szánt The Range és Cost Saver ingyenesen letölthető az AppStore-ból és a Google Playről.

appli_the_range_en_3-renaultA Renault Trucks két új, az App Store-ból és a Google Playről ingyenesen letölthető mobilalkalmazást vezet be. A The Range by Renault Trucks az új Euro 6-os kínálatot mutatja be, a Cost Saver by Renault Trucks az üzemeltetési költségek csökkentését teszi lehetővé.
.

The Range by Renault Trucks

Ez az alkalmazás igen szemléletesen mutatja be az új Euro 6 járműkínálatot: a távolsági áruszállító, a nehéz építőipari és építőipari, valamint az áruterítő járműcsaládokat.

appli_the_range_en_2-renaultA The Range by Renault Trucks alkalmazás felhasználói hozzáférhetnek az új kínálat legfontosabb, a járművek jövedelmezőségével, robusztusságával, kényelmével és a sofőr biztonságával kapcsolatos műszaki jellemzőkhöz is.

A járművek megismerését panorámakép és mintegy tíz, a jármű külsejéről és fülkéjéről készült fotó segíti.

A «kapcsolat a hálózattal» funkción keresztül a felhasználók bővebb információt kérhetnek a hozzájuk legközelebb eső márkakereskedéstől.

Az ötven nemzetközi ügyféllel szorosan együttműködve megtervezett és kifejlesztett új járműkínálattal a gyártó olyan eszközt kíván nyújtani ügyfeleinek, amellyel tökéletesen végre tudják hajtani megbízásaikat. A Renault Trucks olyan munkaeszközként tekint a teherautóra, amely hasznot termel, amelyre büszkék lehetnek a sofőrök és amely megóvja az ügyfél vállalkozását.

A The Rangeby Renault Trucks alkalmazás a következő linkekről tölthető le:

App Store : http://bit.ly/1b8gJcn

Google Play : http://bit.ly/132qgaZ

 

Cost Saver by Renault Trucks

A Renault Trucks elkötelezett amellett, hogy segítsen ügyfeleinek csökkenteni vállalkozásuk működési terheit, azaz optimalizálja a járműfenntartás összes költségét.

appli_cost_saver_en_1-renaultMit értünk a járműfenntartás összes költsége alatt? A tulajdonlással és az üzemeltetéssel kapcsolatos összes kiadást, azaz a TCO-t (Total Cost of Ownership): ebben tehát benne vannak a beszerzési, az üzemanyag-, a sofőrhöz kapcsolódó költségek, az adminisztrációs díjak, illetve az összes karbantartási és javítási kiadási tétel.

Hogyan működik ez az új alkalmazás? Rendkívül egyszerűen: a Cost Saver by Renault Trucks részletesen megismerteti a fuvarozási szakembereket azokkal a Renault Trucks által ajánlott megoldásokkal, amelyekkel csökkenthetik a kiadásaikat. Az alkalmazás kalkulátorába beírhatják saját adataikat, majd ezt követően már csak fel kell venniük a kapcsolatot a Renault Trucks szakembereivel, hogy meghatározzák a vállalkozásuknak és tevékenységüknek leginkább megfelelő megoldásokat.

A mindennapokban a Renault Trucks a saját tapasztalatait az ügyfelek szolgálatába állítva kínál átfogó szállítási megoldást. Elkötelezetten áll a vásárlók mellett a járművek életciklusa végéig, és nem csak a járműtervezés, hanem a szolgáltatások terén is hatékony megoldásokat kínál ügyfeleinek.

A Renault Truks teljes körű szolgáltatási hátteret alakított ki az új járműkínálathoz kapcsolódóan. A finanszírozási és biztosítási ajánlatok, a gazdaságos vezetésről szóló képzés, a hatékony karbantartásban nagy szerepet játszó, az ügyfelek közelében kialakított, sűrű márkakereskedői hálózat mind ugyanazt a célt szolgálják: a szállítók költségének csökkentését.

Ennek a törekvésnek a része a Cost Saver by Renault Trucks alkalmazás.

A Cost Saver by Renault Trucks alkalmazás a következő linkekről tölthető le:

App store : http://bit.ly/1dPULHp
Google play : http://bit.ly/13YTChQ

 

Jelenleg a Renault Trucks tizenegy alkalmazást kínál az AppStore-on és a Google Playen:

·         The Range (ingyenes): a Renault Trucks új Euro 6-os kínálatotának szemléletes bemutatásához

·         Cost Saver(ingyenes): a járműfenntartás költségeinek csökkentéséhez a szállító sajátosságainak figyelembe vételével

·         EcoCalculator (ingyenes): kalkulátor a kibocsátott szén-dixoxid és nitrogén-oxid kiszámításához, egy adott útvonalra

·          Truck Fuel Eco Driving (ingyenes): egy olyan játék, amelyen keresztül a gazdaságos vezetést « gyakorolhatják » a sofőrök

·         NavTruck (fizetős): kifejezetten a nehéz teherautókhoz kifejlesztett, GPS alapú útvonalterező, amely tanácsokat is ad az üzemanyag-fogyasztás csökkentéséhez

·         Time Book (ingyenes): XXI. századi vezetési napló a vezetési és a pihenőidő naplózásához 

·         DeliverEye (ingyenes): szállítási késedelem vagy a rakomány megrongálódása esetén ezen az alkalmazáson keresztül küldhet fotót a sofőr dátum, időpont és a hely feltüntetésével.

·         Réseau Renault Trucks (ingyenes): Renault Trucks márkakereskedés- és márkaszerviz-kereső, amely egyetlen kattintással megjeleníti a legközelebbi pontokat

·         Selected for you (ingyenes): ezzel az alkalmazással a felhasználó néhány másodperc alatt megtalálhatja és megoszthatja a gyártó leghasznosabb alkalmazásait, a következő linken: https://mobile.renault-trucks.com/SelectedForYou (mobiltelefonról)

·         Renault Trucks Racing (ingyenes): a kamionverseny-szimulátor iPaden is elérhető HD változatban 

·          Album photos chauffeurs / Truckers Gallery (ingyenes): képgaléria a teherautók iránti közös szenvedély megosztásához, a világ összes tájékáról beküldött teherautó-fotókkal. 

Forrás: Renault Trucks
.

(Ezt a cikket 436 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?