Lopott gázolaj eladása közben érték tetten egy cég sofőrjét Szolnokon

Lopott gázolaj eladása közben érték tetten egy cég sofőrjét Szolnokon – tudatta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője csütörtök este az MTI-vel.

ORFK felvétele: H.Szabó Sándor
ORFK felvétele: H.Szabó Sándor

Pásztorné Kovács Ágnes tájékoztatása szerint az ügyben korábban ismeretlen tettesek ellen indított nyomozást orgazdaság és lopás vétség elkövetése miatt a Szolnoki Rendőrkapitányság, miután a gyanú szerint egy szolnoki cég több alkalmazottja megkárosította munkáltatóját.

Az eljárás során kiderült: a vállalkozásnál gépjárművezetőként dolgozó alkalmazottak huzamosabb ideje több alkalommal gázolajat tulajdonítottak el az általuk vezetett járművekből, majd a lopott üzemanyag egy részét helyi lakosoknak értékesítették.

A szóvivő közölte: a nyomozók az egyik sofőrt csütörtökön délben a lopott gázolaj eladása közben érték tetten a Tisza-parti megyeszékhely belterületén.

Jelezte: a rendőrök az ügyben eddig négy személyt állítottak elő, a Szolnoki Rendőrkapitányság szakértők bevonásával folytatja a bűncselekmény kivizsgálását.

Forrás: MTI  (hbj \ kpt)


.

(Ezt a cikket 911 alkalommal tekintették meg.)

1 thought on “Lopott gázolaj eladása közben érték tetten egy cég sofőrjét Szolnokon

  1. És biztos azért lopták a gázolajat mert a fizetésük az egekben volt.. minden egyes kilométert elszámoltak nekik.. Meg gondolom a szabadság, táppénz ki volt fizetve rendesen.. És még sokat sem kellett dolgozniuk mindezért.. Kicsit inkább arra kéne már odafigyelni hogy meddig engedi még az ország a vállalkozóknak, vállalatoknak, munkaadóknak, hogy az egyszerű munkás réteget a föld alá húzzák pénzzel..

Vélemény, hozzászólás?