A 30. MAN TGX 18.440 nyergesvontató átadása a J.S. Logistics Kft. részére

Az MAN győri kirendeltségénél csütörtökön került átadásra a megrendelt 30 darab TGX 18.440 nyergesvontató flotta utolsó 5 járműve.

Az MAN, amely a Volkswagen Csoport egyik legújabb tagja, tradicionális beszállítója a magyarországi szállítmányozási piacnak. A 70-es évek eleje óta hazánkban is jelen lévő müncheni központú cég folyamatosan meghatározó szereplője a hazai teherautó piacnak.

A J.S. Logistics Kft. a J.S. Logistik Csoport tagja, 2006 óta van jelen Magyarországon is, a Schüssler család tulajdona és vezetése alatt működik mai is. Az európai piac központjában integrált logisztikai szolgáltatást kínál az egész Európai Unió területén. A legmodernebb gépjárműparkjával, a hatékony erőkihasználással és nem utolsósorban motivált csapattal garantálja az ügyfelek magas színvonalú kiszolgálását.

A J.S. Logistics Kft. legújabb beruházásának keretében 30 db MAN nyergesvontató beszerzése történt. Az MAN TGX EfficientLine típusra az előzetes összehasonlító tesztelési próba után került a választás, hisz kiváló fogyasztási adataival és kényelmével meggyőzte a befektetőket. Az EfficientLine felszereltséggel kb. 3 liter üzemanyagot lehet 100 kilométeren spórolni, amely 120 000 km éves futásteljesítmény mellett 3600 l éves megtakarítást jelent.

Valamennyi új MAN jármű a Service24 által nyújtott mobilitás garanciával rendelkezik. Sőt ezt az éjjel-nappal szervizoldalról is biztonságot nyújtó garanciát a használt, egyéb márkájú járművekre is igénybe vette a J.S. Logistics Kft.

A J.S. Logistics Kft. 60 sofőrje végzi folyamatosan az MAN által kínált ProfiDrive tréninget, amely során a résztvevők elsajátítják a járművek helyes kezelését, ezzel is növelve a vezetésük hatékonyságát és biztonságát, a járművek állagának megóvását. A tréningen résztvevők a tapasztalok alapján 5-15% üzemanyag-megtakarítást érnek el a tréning végére.

Sikerként könyveljük el, hogy egy újabb nagy szállítmányozó cég bízik meg az MAN járműveiben, technikai tudásában, s végzi a mindennapi munkáját a prémium színvonalú, legkorszerűbb környezetvédelmi besorolású oroszlán logós tehergépjárművekkel.

Az MAN Csoport Európa egyik vezető ipari szereplője a szállítmányozással kapcsolatos technológiák területén. Mint a kamionok, buszok, dízel motorok, turbinák, és speciális hajtóművek szállítója, az MAN világszerte körülbelül 54 200 embert foglalkoztat. Részlegei az érintett piacokon vezető szerepet töltenek be.

MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft.

Forrás: MAN
.

(Ezt a cikket 1775 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?