Érdekességek Hírek Kishaszonjárművek Márkahírek Rendezvények Találkozók Volkswagen

1962-es gyártású T1 volt a Transporter Találkozó legrégebbi autója

Az elmúlt hétvégén harmadik alkalommal került sor a Volkswagen Haszonjárművek márka által is támogatott Transporter Találkozóra.

A nagyszabású rendezvényen több mint 200 autócsodát állítottak ki a haszonjárművek között legendává vált T1-től a Transporter legújabb generációjáig. A Találkozó látogatói megtekinthették a márka legújabb, prémium személygépkocsik kategóriáját idéző Multivan Edition 25-öt is.

A Pap-szigeten sorra került háromnapos rendezvényen a rossz idő ellenére is több mint 900 résztvevő volt jelen, a találkozóra Csehországból és Romániából is több autó érkezett. A legrégebbi autó egy 1962-es, “Suhanó Rozsda” névre keresztelt T1-es volt, mely hamar népszerűvé vált a látogatók körében.

A rendezvény résztvevői a helyszín sajátosságaiból adódóan igazi családi eseményen vehettek részt, ahol egész napos – felnőtteknek és gyermekeknek is vonzó – programok várták a kiállítókat és a nézőket.

Forrás: Volkswagen Haszonjárművek
.

(Ezt a cikket 436 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .