Pótkocsinak ütközött a motorvonat Tiszaszentmártonnál

Kedd reggel egy rakomány nélküli pótkocsit vontató MAN közlekedett Tiszabezdéd felől Tiszaszentmárton irányába egy mellékúton. Tiszaszentmárton előtt kb. 1,5 kilométerrel a vezető úgy hajtott be a biztosítás nélküli vasúti átjáróba, hogy nem vette észre a Záhony felől érkező motorvonatot.

A pótkocsit vontató MAN vezetője Tiszaszentmárton előtt kb. 1,5 kilométerrel úgy hajtott be a biztosítás nélküli vasúti átjáróba, hogy nem vette észre a Záhony felől érkező motorvonatot.

A Záhony-Vásárosnamény között közlekedő motorvonat a pótkocsinak ütközött. A pótkocsi felborult.

A Záhony-Vásárosnamény között közlekedő motorvonat a pótkocsinak ütközött. A pótkocsi felborult.

A vasúti forgalom a Záhony és Vásárosnamény közötti vasúti pályán a helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt szünetelt.

A Záhony-Vásárosnamény között közlekedő motorvonat a pótkocsinak ütközött. A pótkocsi felborult. A balesetben személyi sérülés nem történt. A vasúti forgalom a Záhony és Vásárosnamény közötti vasúti pályán a helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt szünetelt. A vonattal közlekedőket vonatpótló autóbuszok szállították. A mellékúton a forgalmat rendőrök irányították. A záhonyi rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

További fotók >>

Forrás és fotók: szabolcsvonulas.hu
.

(Ezt a cikket 263 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!