Érdekességek Hírek Játék, Szimulátor

A türelem mintaképe – pincéjében 8 éve dolgoznak a munkagépek

Joe egy átlagos kanadai állampolgár, a hobbija azonban nem nevezhető hétköznapinak. A férfi 2005-ben egy derűs reggelen úgy döntött, hogy a háza alatt található pincét munkagépekkel fogja kibővíteni. A csavar most következik: a férfi 1:10 méretarányú, távirányítással működő makett munkagépekre gondolt.

Joe nem őrült meg. Szenvedélyes gyűjtője a parányi gépeknek. Saját bevallása szerint már felhagyott volna hobbijával, ha nem találja ki a „földalatti projektet”. „Így legalább hasznát is veszem a gépeknek, nem csak a nappali vitrinjében porosodnak” – nyilatkozta Joe a munkagépekkel foglalkozó Best Machinery portálnak.

A férfi saját bevallása szerint évente negyed(!) köbméter földet tud kitermelni. Az igazsághoz az is  hozzátartozik, hogy Joe mindössze a hétvégéin végzi a munkálatokat. Egy átlagos „munkanap” reggelén a tréler leparkol a markoló mellett. A lánctalpas kotrógép feláll a kamionra, majd a vontatmány a speciális rámpán a pincébe gurul. Dózerek és dömperek követik őket. A munkaterület a porhanyós föld mellett itt-ott betonnal szennyezett. A markoló ekkor lecseréli kanalát egy speciális kalapácsra, és kezdődhet a hangoskodás. Természetesen a zaj is miniatürizált.

Joe minden egyes munkafázist precízen dokumentál, videókat készít. A felvételek legjavát a Best Machinery csokorbaba gyűjtötte. Csak erős idegzetűeknek ajánljuk a gyakran 10 perces filmecskék megtekintését. Joe szerint a munkálatok még 2020-ban is folyni fognak. Kitartást kívánunk neki!

Forrás: bestmachinery.hu

 

(Ezt a cikket 936 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Reklámblokkoló észlelve!!!

Azt észleltük, hogy bővítményeket használ a hirdetések blokkolására. Kérjük, támogasson bennünket a hirdetésblokkolók letiltásával.