Hírek Külföld MAN Márkahírek

Az MAN 440 kamiont szállít Szaud-Arábiába és kiterjeszti szervízhálózatát

Az Almarai élelmiszergyártó cég 240 db új MAN TGS típusú kamiont rendelt a MAN Truck & Bus-tól, a meglévő, 1290 db MAN távolsági kamionból álló flottájuk fiatalításához. Az Almarai egymaga intézi fagyasztott ételeinek és tejtermékeinek kiszállítását, és folyamatosan futtatja járműveit, hogy hőérzékeny, romlandó termékeket szállítson a Perzsa-öböl egész körzetébe, valamint Jordániába és Egyiptomba. A cég már 2009-ben is sok járművet rendelt flottája számára.

E mellett az MAN 200 db, TipMatic automata váltóval felszerelt TGS vontatót szállít a Global Specified Transportnak Szaud-Arábiába. Ebből a tételből az első 100 kamiont már júliusban átadták.

Az MAN TGS kamionokat kifejezetten úgy tervezték, hogy megfeleljenek a közel-keleti régió kívánalmainak és az éghajlati feltételeknek, az extrém sivatagi hőmérsékleti viszonyoknak és a homoknak.

A megnövekedett piaci igények miatt a helyi MAN Truck & Bus disztribútor, a Haji Husein Alireza Co. (HHA) bejelentette, hogy három új szervizközpont létrehozását tervezi Jubail, Medina és Khamis Mushait városokban. Ennek nyomán a HHA mobil szervizflottájának lefedettségét is megerősíti.

Forrás: MAN
.

(Ezt a cikket 227 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .