Világbajnok szkanderozó mutatja be a Volvo Trucks új ruhakollekcióját

A Volvo Trucks új ruhakollekciót alkotott, amelyet a cég legutóbb bemutatott teherautója, a nehéz építőipari feladatokat ellátó FMX modell inspirált. A kollekció annak az új partnerkapcsolatnak a része része, amely a Volvo Trucks és a kilencszeres szkander-világbajnok, Heidi Andersson között jött létre.

A szkandernél fontos a jó technika.
A szkandernél fontos a jó technika.

„Az új ruhakollekciónkat az új Volvo FMX ihlette – a világ egyik legkeményebb építőipari teherautója, amely erővel, kitartással és világszínvonalú műszaki tudással büszkélkedhet. Ezek azok a tulajdonságok, amelyek Heidi Anderssont is jellemzik,” mondja Åsa Theleen, a Volvo Trucks Márka & Marketing Kommunikációs Igazgatója.

Premier a Comtrans-on Moszkvában

Az új kollekció, amelyet „Volvo Trucks Sofőrfokozat – FMX” névvel illettek, szeptember 9-én a Volvo Trucks webshop-jában kerül bemutatásra. Legelső alkalommal a moszkvai Comtrans Show-n leplezik le, melyen Heidi Andersson is részt vesz.
A show-n a Volvo FMX is látható lesz, amelyet nehéz építőipari feladatokra terveztek, és már korábban bemutattak az idei év során.

Az új Volvo FMX
Az új Volvo FMX

Tréning-tippek Heidi Andersson-tól

Az együttműködés részeként Heidi Andersson és a Volvo Trucks egy tréningprogramot is kifejlesztett.

„Tudjuk, hogy sok teherautó-vezetőnek nehézen jut ideje és tere testmozgásra. Éppen ezért Heidivel most azon dolgozunk, hogy az érdeklődőknek néhány egyszerű edzéstippet adjunk, amelyeket hétköznapi környezetben elvégezhetnek,” magyarázza Åsa Theleen.

A kilencszeres szkander világbajnok Heidi Andersson bemutatja hogyan lehet a kitartást javítani egy traktor gumiabroncs görgetésével.
A kilencszeres szkander világbajnok Heidi Andersson bemutatja hogyan lehet a kitartást javítani egy traktor gumiabroncs görgetésével.

Még több információ a tréning programról a Volvo Trucks merchandise oldalán található:

http://store.volvotrucks.com/fmx

Tekintse meg a Heidi Anderssonnal készült marketing-filmet:

Tények Heidi Andersson-ról

Kilencszeres világbajnok szkanderozó

Kora:33 év

Született: Ensamheten, Svédország

Súly/Magasság: 65 kg/170 cm

Eredmények: Kilenc világbajnoki aranyérem, öt világbajnoki ezüstérem és három világbajnoki bronzérem. Két európa-bajnoki arany.

Az első szervezett versenyt 1952-ben Kaliforniában rendezték. Az első világbajnokságot 1992-ben tartották, amely azóta egy évenként megrendezendő eseménnyé fejlődött. A versenyben a két versenyző a könyökét egy asztalra helyezi, és fogja egymás kezét. Az első személy, aki lenyomja az ellenfél kezét az asztalra, nyer.

A versenyzők különböző súlycsoportokban versenyeznek. A nők nők ellen versenyeznek, a férfiak férfiak ellen.

Link a webshop-hoz: www.store.volvotrucks.com/fmx

Forrás: Volvo Trucks
.

(Ezt a cikket 276 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?