Ajánlatok Hírek Konferenciák Rendezvények Útdíj

Informálódjon a legújabb, flottamenedzsmentet érintő szabályokról, finanszírozási konstrukciókról és az e-útdíjról!

A vállalatok a válság ellenére is cserélik flottáikat, bővítik a juttatás-autó állományt. A cél a minél költséghatékonyabb, de biztonságosabb üzemeltetés.  Itthon a haszongépjármű piac is erősít, ezért idén az IIR Magyarország által szervezett éves Flottamenedzsment konferencia (2013. szeptember 27., Hungaroring) a személygépjármű mellett a tehergépjármű flottamenedzsmentet érintő kérdésekről is szól.

flottamenedzsment-konferencia-130927

A résztvevők szekció előadások keretében hallhatnak az aktuális mumus, az e-útdíj bevezetésének eddigi tapasztalatairól – a fuvarozó vállalkozások szemszögét az MKFE főtitkára, a bevallási közreműködő oldalát pedig az I-CELL képviselője jeleníti meg. A Magyar Lízingszövetség Tehergépjármű munkacsoportjának vezetője arról beszél, hogy melyek a leginkább ajánlott pénzügyi konstrukciók a tehergépjármű-flotta üzemeltetés támogatására és hogy várhatóak-e változások a szabályozásban a finanszírozást illetően.

Délután a résztvevők a Hungaroring és a Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrum által kínált tematikus élményprogramokon vehetnek részt. Tesztelhetik saját vezetői tudásukat lejtő- és hegymeneti pályán, körpályán, szlalom és ABS-tesztpályán, vízfalak és rántópadok között. Kipróbálhatják a rendezvény szakmai együttműködő partnerei, a Mercedes, a Ford, a Suzuki, a Seat és a Skoda által felajánlott flotta autók vezetés- és biztonságtechnikai újdonságait – akár az ECO-program keretében vagy éppen az Off-Road Center erdei kalandpályáján. A napot egy kellemes grillvacsora zárja, miközben a résztvevők személyesen beszélgethetnek Michelisz Norbert autóversenyzővel!

Ha Ön is szeretne tájékozódni és élményeket szerezni egyszerre, akkor regisztráljon vagy tekintse meg a részletes programot weboldalunkon!
Flottamenedzsment konferencia

.

(Ezt a cikket 271 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .