Balesetek Közlekedéssel kapcsolatos hírek

Ismét járható a 75-ös út, ahol felborult egy nyersolajszállító

Nem sokkal 21 óra előtt megnyitották a 75-ös főutat a forgalom előtt a sohollári völgyben, miután átfejtették a szállítmányát annak a nyersolajszállító járműnek, amely kora délután szenvedett balesetet.

Farkas Diána, a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője korábban az MTI-vel azt közölte: a nyerges vontató két személyautóval ütközött össze és az oldalára borult. A teherautó vezetőjét súlyos, a személyautókban utazók közül egy-egy férfit könnyebb sérülések miatt vittek kórházba.

A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt teljes útzár volt az érintett szakaszon. A tűzoltóknak kora estére sikerült átfejteniük a 28 ezer liter nyersolajat, ezt követően tudták kerekeire állítani a járművet.

A Zalai Hírlap helyszíni információi szerint a vontató vezetője – egyelőre ismeretlen okból – elveszítette uralmát a jármű felett, amely az oldalára borult, miközben megrongált egy szemből érkező személygépkocsit. A másik autó ugyanakkor hiába fékezett, nem tudta elkerülni az ütközést a felborult járművel.

A katasztrófavédelem honlapján arról írt, hogy a baleset körülményeit és a veszélyes áruk szállítására vonatkozó előírások betartását egyaránt vizsgálják.

Forrás: MTI  (blb \ bri \ ksy)
.

(Ezt a cikket 222 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!