Mit tegyen, ha saját kisbusza kiesett a munkából?

Ha összetörik, esetleg ellopják az autóját, akár hetekig-hónapokig is bosszankodik miatta, hiszen hosszú évekig spórolt rá, szerette, és már nagyon megszokta, hogy kényelmesen utazik. Ráadásul, ha nem volt biztosítása, ki tudja, mikor lesz elegendő anyagi forrása ahhoz, hogy pótolni tudja. Még nagyobb a baj, ha a járművet nem a tömegközlekedés alternatívájaként használta, hanem az a munkaeszköze volt.

9-19 személyes kisbuszok bérelhetőek

Egy napra sem zárhatja be a boltot

Ha személyszállítással foglalkozik; reptéri transzfert vállal üzletemberek vagy családok részére; nyaralni vagy síelni visz baráti társaságokat; csapatépítő tréningre vagy vidéki konferenciákra szállít kollektívákat; azonnal szüksége van egy új gépjárműre. Hiszen, ha az kiesett kisbusz miatt akár csak néhány napig nem tud új megrendeléseket fogadni, jelentős bevételtől eshet el. Ha pedig már meglévő megrendeléseket kell lemondania, könnyen elveszítheti az ügyfelek bizalmát, akik meglehet, még ismerőseiknek is elmesélik, hogy jártak Önnel.

A kisbusz bérlés jó ideiglenes megoldás

A fentiek miatt elengedhetetlen, hogy minél hamarabb beszerezzen egy másik járművet. Újat vásárolni keveseknek van pénze, így egy olcsóbb ideiglenes megoldás után kell nézni. Vehet egyet használtan, de olcsón csak a régebbi típusok közül válogathat, és az ügyfelek nem biztos, hogy szeretnének egy öt-tíz éves járművel utazni. Ezért a bérlés jobb megoldás, hiszen akár pár napra vagy hétre is kölcsönözhet kisbuszt, akár a legújabb modellekből válogatva.

Több tucat kölcsönző ajánlatát kapja meg

kisbusz bérlés hatékonyanVégighívogatni az összes kölcsönzőt viszont érthetően se kedve, se ideje, se energiája. Meg kell próbálnia valahogy lerövidíteni a folyamatot. Ezt megteheti például úgy, hogy nem egymás után keresi meg a kölcsönzőket, hanem egyszerre. Érdemes olyan gyűjtőoldalakat átböngésznie, amelyeken az összes kölcsönző ajánlata szerepel. A kisbuszberles.org-on például több tucatnyi mikrobuszkölcsönző várja ajánlatkérését!
Elegendő kitöltenie egy űrlapot, megadni az igényeit, majd elküldenie a kölcsönzőknek. Ezután már nincs már dolga, mint megvárni az árajánlatokat, és kiválasztania közülük a legmegfelelőbbet.

Kisbusz bérlés privát programokhoz

Nem csak munkához érdemes mikrobuszt bérelni. Kirándulás, nyaralás, síelés barátokkal, családdal
esetén is érdemes utána számolni, hogy nem érdemesebb – e kisbuszt bérelni az utazáshoz, mint több személyautóval nekivágni!
.

(Ezt a cikket 286 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?