Balesetek Hírek

Tömegbaleset – Hat román sérültet szállítottak haza

Hat román állampolgárt szállítottak haza pénteken azok közül, akik augusztus 30-án sérültek meg az M5-ös autópályán Ócsánál történt tömegbalesetben – közölte a Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet (GYEMSZI) az MTI-vel.

Az M5-ös autópályán 2013. augusztus 30-án történt tömegbaleset román sérültjeinek hazaszállítására érkezett román mentőhelikopter a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren 2013. szeptember 6-án. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Az M5-ös autópályán 2013. augusztus 30-án történt tömegbaleset román sérültjeinek hazaszállítására érkezett román mentőhelikopter a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren 2013. szeptember 6-án.
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Egy román és egy szerb állampolgárt még magyar kórházban ápolnak – olvasható a GYEMSZI közleményében.

Múlt pénteken hajnalban egy bolgár sofőr kamionjával belerohant egy kocsisorba az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán a 26-os kilométernél, Ócsa és Gyál között. Az ütközés akkora erejű volt, hogy három személyszállító kisbusz és hat személygépkocsi tört össze, némelyik a felismerhetetlenségig.

A balesetben hárman meghaltak, mindhárom halálos áldozat román állampolgár. A mentőszolgálat munkatársai harminc sérültet láttak el, illetve szállítottak kórházba. Múlt péntek éjjel a román légierő gépével a tömegbaleset sérültjei közül tizenegy román állampolgárt már hazaszállítottak.

A bolgár kamionsofőrt vasárnap egy hónapra előzetes letartóztatásba helyezte a Budakörnyéki Járásbíróság.

Forrás: MTI  (btiv \ bki \ blz)
.

(Ezt a cikket 207 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!