Balesetek Hírek

Tartálykocsi és személyautó ütközött az 51-es főúton Taksonynál

Tartálykocsi és egy személyautó karambolozott az 51-es főút taksonyi lehajtójánál péntek délelőtt. A helyszínelés teljes útzár mellett zajlott – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Mentősök ápolják az 51-es úton Taksonynál történt karambolnak a sérültjét 2013. szeptember 6-án. Tartálykocsi és egy személyautó karambolozott a taksonyi lehajtójánál, a mentők egy sérültet mentőhelikopterrel vittek el a helyszínről. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Mentősök ápolják az 51-es úton Taksonynál történt karambolnak a sérültjét 2013. szeptember 6-án. Tartálykocsi és egy személyautó karambolozott a taksonyi lehajtójánál, a mentők egy sérültet mentőhelikopterrel vittek el a helyszínről.
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Beluzsárné Belicza Andrea tájékoztatása szerint a mentők egy sérültet vittek el a helyszínről. Spitz Alexandra, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, hogy a folyékony széndioxidot szállító teherautó tartálya nem sérült meg.

Forrás: MTI  (hda \ bmk \ bti \ bhi)
.

(Ezt a cikket 382 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!