Előzés közben ütközött a kamionnak a Renault Vajánál

Szerda reggel egy lengyel rendszámú Renault közlekedett a 49-es főúton Rohod felől Vaja irányába. Vaja előtt kb. 500 méterrel ( 1-2-es km.szelvényben ) egy enyhén balra ívelő kanyarban a vezető előzésbe kezdett, és eközben nekiütközött a vele szemben közlekedő román rendszámú Volvo kamionnak.

A Renault vezetője Vaja előtt egy enyhén balra ívelő kanyarban előzésbe kezdett, és eközben nekiütközött a vele szemben közlekedő román rendszámú Volvo kamionnak.

A Renault a Volvo bal első kerekének ütközött. A kerék defektes lett.

A Renault a Volvo bal első kerekének ütközött. A kerék defektes lett.

A Renault-t a közeli bontóba húzták

A Renault-t a közeli bontóba húzták

A Renault a Volvo bal első kerekének ütközött. A kerék defektes lett. A balesetben személyi sérülés nem történt. A helyszínelés ideje alatt a forgalmat rendőrök irányították, váltakozva, félpályán. A Renault-t a közeli bontóba húzták ( információk szerint a tulajdonos el is akarta adni ami maradt a kocsiból ), a kamion kerékcsere után folytatta az útját. A mátészalkai rendőrkapitányság intézkedett a balesetben.

További fotók >>

Forrás és fotók: szabolcsvonulas.hu
.

 

(Ezt a cikket 320 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!