A várakozó kocsikba csapódó autó okozta a tiszaugi hídon történt balesetet

A tiszaugi híd javítása miatt álló kocsisorba ütköző személygépkocsi okozta a 44-es úton a szombat reggel történt balesetet – tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.

Tűzoltóautó a tuszaugi hídon, ahol összeütközött három személygépkocsi és egy kamion 2013. augusztus 31-én. A balesetben négyen megsérültek. MTI Fotó: Donka Ferenc
Tűzoltóautó a tiszaugi hídon, ahol összeütközött három személygépkocsi és egy kamion 2013. augusztus 31-én. A balesetben négyen megsérültek.
MTI Fotó: Donka Ferenc

Virág Edit közleménye szerint a fényjelző készülék tilos jelzésénél két személygépkocsi várakozott, amikor egy mögöttük érkező autó a hátsó gépkocsiba hajtott. Az ütközés következtében az autó megpördült, majd először a szemből közlekedő kamionnak, ezt követően pedig a várakozó első gépkocsinak csapódott.

A balesetben négyen megsérültek. A közlemény kitér arra, hogy a műszaki mentés befejezése után a hídon zavartalanul, félpályán megindult a forgalom.

Rendőrök helyszínelnek a tuszaugi hídon, ahol összeütközött három személygépkocsi és egy kamion 2013. augusztus 31-én. A balesetben négyen megsérültek. MTI Fotó: Donka Ferenc
Rendőrök helyszínelnek a tiszaugi hídon, ahol összeütközött három személygépkocsi és egy kamion 2013. augusztus 31-én.
MTI Fotó: Donka Ferenc

A baleset helyszínén az MTI tudósítója azt látta, hogy a hídon folyó munkálatok miatt szombaton félpályán halad a forgalom, mert egy daru elfoglalja az egyik oldalt. A Kecskemét felől érkező kamion a híd tiszaugi oldalán a felhajtó melletti árokba szaladt, több darus kocsi emeli majd ki. Az MTI tudósítója a helyszínen úgy értesült, hogy az egyik várakozó személygépkocsiban egy ember súlyosan megsérült, őt mentőhelikopter szállította kórházba.

Forrás: MTI  (bgj \ bki \ sag)
.

(Ezt a cikket 409 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!