Hárman megsérültek egy betegszállító balesetében Tolnánál

Hárman megsérültek egy betegszállító autó balesetében a 6-os és a 63-as út kereszteződésénél pénteken Tolna térségében. Szekszárd mellett is baleset történt a 6-os úton, ott öten sérültek meg.

Fotó: Pimmer Béla
Fotó: Pimmer Béla

Steinbach Zsolt, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-nek elmondta, hogy kora délután felborult egy bálákat szállító tehergépkocsi a 63-as út elágazásánál, egy betegszállító autó és egy személygépkocsi az úttestre borult rakománynak ütközött.

Fotó: Pimmer Béla
Fotó: Pimmer Béla

A mentőszolgálat tájékoztatása szerint a balesetben hárman könnyebben megsérültek, ők a betegszállító utasai voltak, közülük egy embert kellett kórházba vinni.

Fotó: Pimmer Béla
Fotó: Pimmer Béla

Szekszárd közelében szintén kora délután a 6-os úton, a siófoki elágazó és a szekszárdi körforgalom között két személygépkocsi ütközött össze. A mentőszolgálat közölte: ketten súlyos, hárman könnyű sérülést szenvedtek. A főkapitányság tájékoztatása szerint a helyszínelés miatt teljes útzár volt érvényben Szekszárdnál.

Forrás: MTI  (btf \ bám \ bpt)
.

(Ezt a cikket 308 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!