Mindhárom sávon megindult a forgalom az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Martonvásárnál, ahol kora este halálos baleset történt – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szerda este a rendőrség honlapján.

Összeroncsolódott személyautó mellett dolgoznak tűzoltók 2013. augusztus 21-én az M7-es autópálya főváros felé vezető szakaszán, a 26-os kilométernél, ahol két autó összeütközött, majd mindkét jármű lehajtott a pályáról. A balesetben az egyik autó felborult, a jármű 24 éves vezetője a helyszínen azonnal életét vesztette, a mellette ülő nőt a mentők kórházba szállították. MTI Fotó: Lakatos Péter
Összeroncsolódott személyautó mellett dolgoznak tűzoltók 2013. augusztus 21-én az M7-es autópálya főváros felé vezető szakaszán, a 26-os kilométernél, ahol két autó összeütközött, majd mindkét jármű lehajtott a pályáról. A balesetben az egyik autó felborult, a jármű 24 éves vezetője a helyszínen azonnal életét vesztette, a mellette ülő nőt a mentők kórházba szállították.
MTI Fotó: Lakatos Péter

Korábban azt közölték, hogy a 28-as kilométer közelében egy Opel és egy Audi ütközött össze, majd mindkét jármű lehajtott a pályáról, az Audi felborult. Az autó 24 éves vezetője a helyszínen meghalt, a mellette ülő nőt a mentők kórházba szállították. A másik járműben utazók nem sérültek meg.

Forrás: MTI  (bszt \ bri \ hg)
.

(Ezt a cikket 412 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!