Árokba borult egy kisbusz az M5-ös autópályán, kilencen megsérültek

Kilenc külföldi állampolgár megsérült egy mikrobuszban, amikor a jármű árokba borult kedd reggel az M5-ös autópályán, Kunszállás közelében – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

Mentősök látják el a sérülteket egy árokba borult, összeroncsolódott mikrobusz mellett az M5-ös autópálya 105-ös és 106-os kilométerszelvénye között, Kunszállás közelében 2013. augusztus 20-án. A kisbuszban ülő tizennégy ember közül kilencen megsérültek. MTI Fotó: Donka Ferenc
Mentősök látják el a sérülteket egy árokba borult, összeroncsolódott mikrobusz mellett az M5-ös autópálya 105-ös és 106-os kilométerszelvénye között, Kunszállás közelében 2013. augusztus 20-án. A kisbuszban ülő tizennégy ember közül kilencen megsérültek.
MTI Fotó: Donka Ferenc

Árvai Edina tájékoztatása szerint a baleset az autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 105-ös és 106-os kilométerszelvény között történt eddig tisztázatlan okból, a kisbuszban ülő tizennégy ember közül kilencen megsérültek.

A legsúlyosabb állapotban lévő utasokat két mentőhelikopter vitte kórházba – tette hozzá a szóvivő.

Jelezte: a korábbi teljes útzárat időközben feloldotta a rendőrség, az úttestről letért és árokba borult jármű műszaki mentése, valamint a helyszínelés jelenleg félpályás forgalomkorlátozás mellett zajlik.

Az MTI információi szerint a balesetben román állampolgárok sérültek meg, heten súlyosan, ketten pedig könnyebben, ám megfigyelésre a többi utast is kórházba vitték a mentőszolgálat munkatársai.

Forrás: MTI  (hbj \ bmk \ bám \ bpt)
.

(Ezt a cikket 309 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!