Hírek Márkahírek Renault Rendezvények Sport Versenyek

TRUCK RACING: RENAULT TRUCKS-MKR TECHNOLOGY EREDMÉNYEI NOGARÓBAN, SPIELBERGBEN ÉS A NÜRBURGRINGEN.

Az idei kamion Európa-bajnokság harmadik, negyedik és ötödik versenyhétvégéjén a Renault Trucks-MKR Technology pilótái Adam Lacko 116 ponttal a ranglista hatodik helyén áll összesítésben, míg a 89 pontot szerzett Markus Bösiger a hetedik helyre lépett elő. A Renault Trucks-MKR Technology a harmadik legeredményesebb a csapatok között.

truck_racing_nurburgring_2013_1

Az osztrák és német verseny remek alkalom volt arra is, hogy a Renault Trucks bemutassa a látogatóknak az új járműkínálatot. Az ügyfelek a T és K modellekkel ismerkedhettek színes programok kíséretében.

Nogaro-ban június 15-16-án került sor a Truck Racing sorozat 3. versenyére. A Renault Trucks-MKR Technology csapat pilótái, Markus Bösiger és Adam Lacko a negyedik futamban szerzett csodálatos kettős győzelemmel zárták a hétvégét. A győzelmet még inkább megszépíti, hogy a szombati futamon a két pilóta feladni kényszerült a versenyt az első futam első körében történt látványos ütközés miatt. Az egyik versenytárs ugyanis váratlanul bevágott Adam Lacko elé, akinek versenykamionja emiatt felborult és kisodródott a pályáról, majd nagy erővel nekicsapódott a csapat másik kamionjának. Az ütközés feladta a leckét a Renault Trucks-MKR Technology szerelőinek, akik szombat éjszaka a két versenygép újjáépítésén dolgoztak. Vasárnap a két éppen hogy befejezett kamion a hetedik és a nyolcadik helyen futott be a harmadik futamban. Néhány órával később és az utolsó beállításokat követően viszont már az élvonalban fejezték be az utolsó versenyt.

truck_racing_2013_nogaro_2

Az Ausztria szívében fekvő Spielbergben (július 6-7) a Renault Trucks-MKR Technology csapat Adam Lackónak köszönhetően egy nagyon szép győzelmet szerzett a második futamban. A negyedik futamot Markus Bösiger a dobogóról hajszállal lemaradva negyedikként fejezte be.

A legendás nürburgringen (július 13-14) Adam Lacko a szombati második futamban 165.000 néző előtt ajándékozta meg a Renault Trucks-MKR Technology csapatot egy csodálatos győzelemmel, így a csapat mindkét versenynapon újabb pontokat szerezhetett.

A Renault Trucks a Lyonban június 11-én tartott hivatalos bemutató óta először a spielbergi versenyhétvége alkalmából mutatta be az osztrák közönségnek az új kínálatot, a távolsági fuvarozás zászlóshajóját, a T modell két változatát, a T 460, valamint T520 típust csodálhatta meg a könzönség. Németországban pedig egy nehéz építőipari K teherautót is kiállított a márka.

truck_racing_2013_spielberg_6

Mind a három helyszínen szombaton és vasárnap reggeltől estig változatos programokkal várták a látogatókat a Renault Trucks sátrában. A lelkes jelentkezők összemérhették tudásukat a továbbra is rendkívül népszerű versenykamion szimulátorokon. A szervezők egy másik játékos versenyt is rendeztek, mely az új Renault Trucks járművekkel elérhető akár 5 százalékos üzemanyag-megtakarítást volt hivatott illusztrálni.

A Renault Trucks – MKR Technology csapat pilótái, Markus Bösiger és Adam Lacko több időpontban is osztogattak autogrammot a rajongók legnagyobb örömére.

A Renault Trucks a Truck Racing következő, az oroszországi Smolenskben július 27-én és 28-án sorra kerülő hatodik versenyhétvégéjére is várja rajongóit és ügyfeleit.

A Truck Racing Európa-bajnokság 2013-as versenynaptára:

Időpont

Helyszín

Ország

Július 27. és 28.

Smolensk

Oroszország

Aug. 31. és szeptember 1.

Most

Cseh Köztársaság

Szeptember 21. és 22.

Zolder

Belgium

Október 5. és 6.

Jarama

Spanyolország

Október 12. és 13.

Le Mans

Franciaország

Forrás: Renault Trucks
.

(Ezt a cikket 366 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .