Fél pályán megindult a forgalom a 42-es főúton Berettyóújfalunál

Fél pályán megindult a forgalom kedden kora este a 42-es főút Berettyóújfalu és Mezőpeterd közötti szakaszán, ahol még hajnalban rendeltek el útlezárást egy két halálos áldozatot követelő baleset miatt – közölte Kovács Károly, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

Árokba borult, összeroncsolódott kamion műszaki mentésén dolgoznak tűzoltók 2013. július 30-án a 42-es főút Berettyóújfalu és Mezőpeterd közötti szakaszán, ahol hajnalban egy szlovák és egy magyar kamion frontálisan összeütközött. A balesetben mindkét jármű vezetője a helyszínen meghalt. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Árokba borult, összeroncsolódott kamion műszaki mentésén dolgoznak tűzoltók 2013. július 30-án a 42-es főút Berettyóújfalu és Mezőpeterd közötti szakaszán, ahol hajnalban egy szlovák és egy magyar kamion frontálisan összeütközött. A balesetben mindkét jármű vezetője a helyszínen meghalt.
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Az érintett útszakaszon hajnalban frontálisan ütközött egy magyar és egy szlovák rendszámú kamion, és a járművekbe szaladt egy román kisbusz. A balesetben mindkét kamion vezetője a helyszínen meghalt.

Árokba borult, összeroncsolódott kamionok műszaki mentésén dolgoznak tűzoltók 2013. július 30-án a 42-es főút Berettyóújfalu és Mezőpeterd közötti szakaszán, ahol hajnalban a két teherjármű, egy szlovák és egy magyar kamion frontálisan összeütközött. A balesetben mindkét jármű vezetője a helyszínen meghalt. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Kovács Károly tájékoztatása szerint hajnal óta folyamatosan zajlik a helyszínelés és a műszaki mentés, de kora este fél pályán megindulhatott a forgalom.

Forrás: MTI  (htzs \ bám \ blz)
.

(Ezt a cikket 766 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!