Busz hírek Hírek Kommunikáció és Informatika Szervezetek hírei

Új utastájékoztatási és forgalomirányítási rendszer a BKK-nál

Egy, már beépített Futár informatikai rendszer műszaki berendezésének érintőképernyős kijelzője egy 435-ös Ikarus autóbuszban, a BKV dél-pesti buszgarázs parkolójában, a XVIII. kerületi Méta utcában 2013. július 18-án. A szeptember végén indul a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) által kiépített új forgalomirányítási és utastájékoztatási rendszer, a Futár. Az Új Széchenyi Terv keretében, európai uniós támogatással megvalósuló, 6,7 milliárd forintos beruházás a műholdas nyomkövetés révén megkönnyíti az utastájékoztatást és a forgalomirányítást. MTI Fotó: Máthé Zoltán
Egy, már beépített Futár informatikai rendszer műszaki berendezésének érintőképernyős kijelzője egy 435-ös Ikarus autóbuszban, a BKV dél-pesti buszgarázs parkolójában, a XVIII. kerületi Méta utcában 2013. július 18-án. A szeptember végén indul a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) által kiépített új forgalomirányítási és utastájékoztatási rendszer, a Futár. Az Új Széchenyi Terv keretében, európai uniós támogatással megvalósuló, 6,7 milliárd forintos beruházás a műholdas nyomkövetés révén megkönnyíti az utastájékoztatást és a forgalomirányítást.
MTI Fotó: Máthé Zoltán
A szeptember végén induló, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) által kiépített új forgalomirányítási és utastájékoztatási rendszer, a Futár egyik kijelzője az újpesti Hubay Jenő téri buszmegállóban 2013. július 17-én. A háttérben egy Mercedes Citaro autóbusz. Az Új Széchenyi Terv keretében, európai uniós támogatással megvalósuló, 6,7 milliárd forintos beruházás a műholdas nyomkövetés révén megkönnyíti az utastájékoztatást és a forgalomirányítást. MTI Fotó: Máthé Zoltán
A szeptember végén induló, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) által kiépített új forgalomirányítási és utastájékoztatási rendszer, a Futár egyik kijelzője az újpesti Hubay Jenő téri buszmegállóban 2013. július 17-én. A háttérben egy Mercedes Citaro autóbusz. Az Új Széchenyi Terv keretében, európai uniós támogatással megvalósuló, 6,7 milliárd forintos beruházás a műholdas nyomkövetés révén megkönnyíti az utastájékoztatást és a forgalomirányítást.
MTI Fotó: Máthé Zoltán

.

 

(Ezt a cikket 438 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .