Erőgéppel randalírozott egy férfi Mórahalmon

Fákat döntött ki, és az aszfaltot is felszakította egy lopott erőgéppel randalírozó férfi Mórahalmon, az ámokfutásnak a rendőrök vetettek véget – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-t.

rendőrség logoSzenti Szabolcs elmondta, vasárnap délután a járőröző határrendészeknek feltűnt, hogy egy homlokrakodó leengedett lapáttal halad Mórahalmon a Szeméttelepi úton. A járőrök megállították a sofőrt, akinél semmilyen okmány nem volt, de láthatóan ittas állapotban volt.

Kiderült, a 49 éves férfi mindössze hat kilométert tett meg a munkagéppel, de közben az aszfaltot felszakította, és több út menti akácfát kidöntött. Az erőgép is súlyosan rongálódott, körülbelül 800 ezer forint kár keletkezett. A helybeli férfi a járművet egy közeli tanyáról vitte el, állítólag azért, hogy a saját tanyáján rendet tegyen vele – közölte a százados.

A rendőrség jármű önkényes elvétele bűntette, rongálás bűntette és járművezetés ittas állapotban vétségének megalapozott gyanúja miatt indított a férfi ellen büntetőeljárást.

Forrás: MTI  (bkzg \ bcl \ gkp)
.

(Ezt a cikket 176 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?