DAF Hírek Márkahírek

A DAF XF105-öt választották meg a 2013-as „Év flotta-tehergépkocsijának”

Londonban a DAF XF105 ATe modellt választották meg az „Év flotta-tehergépkocsijának” (‘Fleet Truck of the Year’) a rangos „Motor Transport Awards 2013” díjkiosztóján, és ezzel a DAF ötödször győzött az elmúlt hat évben. A DAF a Londonban tartott hivatalos ünnepségen vehette át a díjat, amelyen a fuvarozási ágazat 1600 vezető képviselője vett részt.

A „Motor Transport Awards” az Egyesült Királyság legjelentősebb díja a fuvarozási ágazatban, amelyet a DAF immár 17 alkalommal nyert el, több mint négyszer többször, mint bármelyik másik gyártó a Motor Transport szaklap által odaítélt díj eddigi történelmében.

A legnagyobb tehergépkocsi-üzemeltetőkből álló zsűri a tágas fülke – amelyet úgy jellemeztek, hogy „nagyon kedvelik a járművezetők”, illetve „jó az értéktartása” – és különösképpen a kiváló üzemanyag-hatékonyságot biztosító ATe (Fejlett Szállítási hatékonyság) filozófia miatt ítélte a DAF XF105-nek a díjat. A zsűri továbbá megjegyezte: „a DAF egyedülálló alkatrész-ellátását és szervizhátterét, különös tekintettel a DAF ITS-re, még mindig a legjobbnak tartja a piac”.

Közvetlenül az ünnepélyes díjátadás után a DAF Trucks UK ügyvezető igazgatója, Ray Ashworth így nyilatkozott: „Örömömre szolgál, hogy a zsűri tagjai a díj odaítélésekor felismerték, hogy az XF105 ATe egyedülállóan kis üzemeltetési költségeket, kiváló üzemanyag-hatékonyságot, valamint élenjáró vezetési kényelmet nyújt. Szintén nagyon kedvezően értékelték a hivatalos márkakereskedők országos hálózata által biztosított kimagasló szerviztámogatásunkat, ami jelentős elismerés teherautóink és dolgozóink számára egyaránt.”

Forrás: DAF
.

(Ezt a cikket 322 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .