Balesetek Hírek

Átszakította a szalagkorlátot egy kamion az M5-ösön

Átszakította egy kamion a szalagkorlátot az M5-ös autópálya 19-es kilométerszelvényénél csütörtök délelőtt. A baleset miatt mindkét irányban csak a külső sávon haladt a forgalom – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának ügyeletese az MTI-vel.

Az autópálya-kezelő szakemberei dolgoznak egy kamion mellett az M5-ös autópálya 19-es kilométerszelvényénél 2013. július 4-én, miután a teherjármű átszakította a szalagkorlátot. A kamion a Budapest felé, illetve a fővárosból kifelé tartó irányban is elfoglalta a belső sávot, ezért a baleset miatt Gyálnál mindkét irányban összetorlódott a forgalom az autópályán. Személyi sérülés nem történt. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Az autópálya-kezelő szakemberei dolgoznak egy kamion mellett az M5-ös autópálya 19-es kilométerszelvényénél 2013. július 4-én, miután a teherjármű átszakította a szalagkorlátot. A kamion a Budapest felé, illetve a fővárosból kifelé tartó irányban is elfoglalta a belső sávot, ezért a baleset miatt Gyálnál mindkét irányban összetorlódott a forgalom az autópályán. Személyi sérülés nem történt.
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Az ügyeletes elmondta: a szikvizet szállító kamion Budapest felé haladt, amikor átszakította a szalagkorlátot és végül úgy állt meg, hogy Budapest felé, illetve a fővárosból kifelé tartó irányban is elfoglalta a belső sávot.

A balesetben senki sem sérült meg – tette hozzá az ügyeletes. Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. honlapja szerint a baleset miatt Gyálnál mindkét irányban torlódott a forgalom az M5-ös autópályán.

Forrás: MTI (bmk \ bkdi \ kvs \ bdó)
.

(Ezt a cikket 433 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!