Busz hírek Hírek Kishaszonjárművek Márkahírek Volkswagen

Robbie Williams már tíz éve számít a Multivanre

Megkezdődött Robbie Williams “Take The Crown Stadium Tour 2013” elnevezésű turnéja, amelyre már minden jegy elkelt. Ez a harmadik nemzetközi koncertkörút, amelyen a Volkswagen Multivan, az ikonikus VW Bus jelenlegi leszármazottja tölti be a turnébuszok szerepét.

Tíz fekete Multivan Highline és két Multivan Business kíséri végig a 14 ország stadionjait megtöltő turnét, amely során augusztus végéig játszik a művész és zenekara. Egy ekkora volumenű turné pontosan összehangolt logisztikát igényel, jelen esetben minden koncerthelyszínen két csapat vesz részt, egyenként hat-hat Multivan járművel és vezetőikkel. “Mindent előre megterveztek a szervezők az utolsó másodpercig: bejelentkezés a szállodába, főpróbák, a show, kijelentkezés, repülőtér.” – mondta a turné vezetője, Jaeki Hildisch. “Ezért természetesen nagyon fontos, hogy minden tökéletesen működjön, különösen az autóknál van ez így.” – magyarázta.

Mindegyik Multivan modellben 180 lóerős TDI motor és kettős tengelykapcsolós automatizált sebességváltó (DSG) dolgozik. Ezek a személyszállító járművek egyszerre kényelmesek és rugalmasan alakíthatók, a második sor síneken csúsztatható, illetve forgatható üléseinek és a harmadik sor előredönthető, háromszemélyes padjának köszönhetően. A sötétített üvegezés pedig kellő biztonságot nyújt a hírességeknek a kíváncsi pillantások és a kamerák elől. Robbie Williams Németországban a “Take The Crown Stadium Tour 2013” turné keretében Gelsenkirchenben (július 10.), Hannoverben (július 27.), Münchenben (augusztus 7.) és Stuttgartban (augusztus 11.) lép fel.

Forrás: Volkswagen Haszonjárművek
.

(Ezt a cikket 247 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .