5 tengelyen – biztos kézzel! – Keresik Magyarország legjobb kamionsofőrjét!

A NiT Hungary és az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottsága 2012 decemberében kötött célzott együttműködési megállapodást annak érdekében, hogy egy országos versenysorozat keretei között megtaláljuk a legjobban felkészült, járművét a legmagasabb szintű vezetéstechnikai tudással és legnagyobb biztonsággal kezelő magyar kamionsofőrt.
2013. július végén és augusztus elején három országos régióban rendezik a selejtezőket, és október 9-én, Zsámbékon, a Driving Camp Hungary vezetéstechnikai centrumában dől el, ki lesz a Best Truck Driver Hungary 2013 cím boldog tulajdonosa.

A versenyre nevező, magukat megmérettető gépkocsivezetőkre egyenlő versenyfeltételek és különböző tesztek, valamint gyakorlatban végrehajtandó feladatok várnak, melyek elsősorban a mindennapi munka során hivatásszerűen gyakorolt vezetéstechnikai és szakmai tudást mérik fel.A részvétel nem pusztán azért fontos, mert:

  • a győztes egy évig viselheti a Best Truck Driver Hungary 2013 címet,
  • a verseny fődíja nettó 1 millió forint, és díjazásban részesül második, és harmadik helyezett is,

hanem azért is, mert:

  • a győztes munkaadója is külön elismerésben részesül,
  • a részvétel és a győzelem egyaránt rangot ad, és referenciát biztosít a munkaadónak; kiváló lehetőség cége jó hírének, imázsának, presztízsének növelésére,
  • ha a győztes az Ön cégének soraiból kerül ki, akkor Ön reklámfelületein büszkén hirdetheti, hogy a megrendelői a legkiválóbb szakemberre bízzák áruik szállítását,
  • a verseny hozzájárul a szakma társadalmi rangjának, elismertségének növeléséhez.

A verseny minden pontos részletét, szabályait, feladatait, helyszíneit, nevezési módját megtalálja a verseny weboldalán (www.5tengelyen.hu). Kattintson a hivatkozásra és ismerkedjen meg a részletekkel!

Propagálja versenyfelhívásunkat cégénél dolgozó gépkocsivezetőinek, biztosítsa részvételüket, sőt, jöjjön el Ön is! Várjuk szeretettel erre a különleges versenyre, tegyünk többet a szakma hírnevéért, a biztonságos és profi szállítmányozásért, az utak és a rakomány biztonságáért!

Fontos!
A nevezési határidő: 2013. július 8. (hétfő) 12.00 óra!


Önt és gépkocsivezetőit is várják a verseny szervezői!
NiT Hungary, HU-1103 Budapest, Újhegyi út 3/a-5.
Telefon: +36(1) 264-5040/325m, +36(30) 240-1119
E-mail: 5tengelyen@5tengelyen.hu

 

Forrás: NiT Hungary
.

(Ezt a cikket 1302 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?