Balesetek Hírek

Fotók az M7-es autópályán felborult kamionról

Kora délután indult meg a forgalom a baleset miatt lezárt M7-es autópályán Balatonkeresztúrnál, ahol szombat reggel hét óra előtt a két pályatestet elválasztó szalagkorlátnak ütközött és felborult egy kamion – tájékoztatta a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.

Tűzoltók és mentők dolgoznak az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán Balatonkeresztúrnál, ahol egy kamion szalagkorlátnak ütközött és felborult. A balesetben két román állampolgárságú férfi sérült meg, a kamion sofőrjét mentőhelikopter vitte kórházba. MTI Fotó: Varga György
Tűzoltók és mentők dolgoznak az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán Balatonkeresztúrnál, ahol egy kamion szalagkorlátnak ütközött és felborult. A balesetben két román állampolgárságú férfi sérült meg, a kamion sofőrjét mentőhelikopter vitte kórházba.
MTI Fotó: Varga György

Orbán Zoltán elmondta: a pálya Nagykanizsa felé vezető oldalát nem sokkal fél egy előtt nyitották meg a közlekedés előtt. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a forgalmat leterelték az autópályáról, és öt kilométerrel arrébb engedték vissza. A forgalomkorlátozás a főváros felé vezető pályát is érintette, mert a kamion rádőlt a belső sávra, ezért azt is lezárták.

A sajtóreferens közölte: a balesetben két román állampolgárságú férfi sérült meg. Az MTI úgy tudja, hogy a kamion sofőrjét mentőhelikopter vitte a kaposvári kórházba.

Mentők és rendőrök dolgoznak az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán Balatonkeresztúrnál, ahol egy kamion szalagkorlátnak ütközött és felborult. A balesetben két román állampolgárságú férfi sérült meg, a kamion sofőrjét mentőhelikopter vitte kórházba. MTI Fotó: Varga György
Mentők és rendőrök dolgoznak a felborult kamion sofőrjének mentésénél.
MTI Fotó: Varga György

Gaál Attila, a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője korábban arról tájékoztatott, hogy a vezetőfülkébe szorult sofőrt a tűzoltók szabadították ki. A műszaki mentéshez a marcali és a keszthelyi tűzoltókat riasztották, Nagykanizsáról pedig darut hívtak, hogy felállítsák a felborult kamiont.

Forrás: MTI  (bzsó \ gtr \ ppd)
.

(Ezt a cikket 761 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!