Ajánlatok Hírek Útdíj

OBU S900 útdíj fizetéshez

Olcsó, költséghatékony, havidíjmentes és a későbbiekben szabadon bővíthető eszköz az útdíj fizetéséhez – az OBU S900 online rendelhető, házhozszállítással.

obu-s900-kepe
Az OBU S900-as eszköz a piacon elérhető egyik legolcsóbb megoldás, amelyet a gyártó azoknak szán, akik szeretnék minél olcsóbban megúszni a nemsokára bevezetésre kerülő és kötelező e-útdíjfizetést. Az eszköz az árához képest meglepően sokat tud, ráadásul minden funkciója ingyenesen elérhető. A készülék alapjában véve az elektronikus útdíj fizetésére szolgál, de a www.utdij.hu oldalon keresztül az egyszer megvásárolt készülékhez később további szolgáltatásokat vásárolhat (pl. nyomkövetés, flottakövetés stb.).

Online rendelés, további információk
http://www.utdij.hu/fedelzeti-egyseg/

A készülék 56900 forint + ÁFA áron érhető el, és NINCSENEK TOVÁBBI KÖLTSÉGEK. Ezért az összegért egy olyan eszközt kapunk, amely a következőket tudja:

2 éven át NINCS HAVIDÍJ, két év után további kétéves ciklusokra meghosszabbítható a készülék használati ideje. A meghosszabbítás költsége előreláthatóan néhány ezer forint/két év. A jármű DÍJKATEGÓRIÁJA (J2, J3, J4) vagyis a TENGELYEK SZÁMA bármikor INGYENESEN MEGVÁLTOZTATHATÓ. Ez azt jelenti, hogy ha Ön rákapcsol egy pótkocsit a teherautójára, néhány másodperc alatt átállíthatja a tengelyek számát pl. kettőről háromra vagy négyre, majd a pótkocsi lekapcsolása után néhány másodperc alatt visszaállíthatja a tengelyek számát. A TENGELYEK SZÁMÁNAK ÁTÁLLÍTÁSA INGYENES, a készülék alapfunkciói közé tartozik.

JÖVŐBEN BŐVÍTHETŐ FUNKCIÓK. Bár az OBU S900-as egyszerű és éppen ezért olcsó eszköz, később bármikor bővíthetőek az eszközhöz kapcsolódó szolgáltatások. Vagyis, ha Önnek nincs szüksége nyomkövetésre, mert nem akarja saját magát vagy kisebb cégének autóit megfigyelni, akkor válassza a legolcsóbb megoldást, az OBU S900-at. EETS-kompatibilis eszköz, vagyis a későbbiekben akár más EU-s országokban is használhatja díjfizetésre. Nagyon fontos tudnivaló, hogy az OBU S900-as MOBIL ESZKÖZ, vagyis nincs beépítve a járműbe. A mozgathatóság előnyeit aligha kell ecsetelni: a sofőr magával viheti, így NEM RONGÁLHATJÁK MEG VAGY LOPHATJÁK EL; szervizelése vagy cseréje sokkal egyszerűbb, hiszen csupán a tenyérnyi eszközt kell bevinni a szervizbe, MEGHIBÁSODÁS ESETÉN NEM KELL KIVONNIA A FORGALOMBÓL A SZERELÉS IDEJÉRE a járműveit.

logo-utdij-hu

www.utdij.hu.

(Ezt a cikket 1861 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .