Balesetek Hírek

Felborult egy tréler az M5-ös autópályán kedd reggel

Egy embert kórházba vittek, amikor egy tréler felborult az M5-ös autópálya 92-es kilométerszelvényénél kedd reggel Kecskemét és Kiskunfélegyháza között. Az érintett szakaszon teljes útzár volt – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Sérült járművek az M5-ös autópályán, Kecskemét közelében, ahol felborult egy szerb rendszámú, autókat szállító tréler, miután egy román rendszámú kisteherautóval összeütközött 2013. június 18-án. A balesetben egy ember megsérült. MTI Fotó: Ujvári Sándor
Sérült járművek az M5-ös autópályán, Kecskemét közelében, ahol felborult egy szerb rendszámú, autókat szállító tréler, miután egy román rendszámú kisteherautóval összeütközött 2013. június 18-án. A balesetben egy ember megsérült.
MTI Fotó: Ujvári Sándor

Mihályné Bornemisza Eleonóra alezredes elmondta: egy szerb rendszámú, autókat szállító tréler felborult, amikor egy román rendszámú kisteherautóval összeütközött.

Rendőrök helyszínelnek az M5-ös autópályán, Kecskemét közelében, ahol felborult egy szerb rendszámú, autókat szállító tréler, miután összeütközött egy román rendszámú kisteherautóval 2013. június 18-án. A balesetben egy ember megsérült. MTI Fotó: Ujvári Sándor
Rendőrök helyszínelnek az M5-ös autópályán, Kecskemét közelében, ahol felborult egy szerb rendszámú, autókat szállító tréler, miután összeütközött egy román rendszámú kisteherautóval.
MTI Fotó: Ujvári Sándor

A felborult trélerről az autók leestek és szétszóródtak az autópályán. Az arra közlekedők többórás teljes útzárra számíthattak, a forgalmat Kecskemét déli lehajtónál leterelték az autópályáról – tette hozzá.

Forrás: MTI  (bgj \ bti \ ksy)
.

(Ezt a cikket 458 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!