Bemutatkozik az Iveco Bus, az Iveco új tömegközlekedési márkája

Az Iveco bemutatta az új Iveco Bus márkát, a közösségi közlekedési üzletághoz tartozó új márkanevét, mely a korábbi Iveco Irisbus elnevezést váltja fel. Az Iveco Bus bemutatásával a vállalat tovább erősíti a tömegközlekedési szektor iránti elkötelezettségét.

A névváltozás az Iveco közösségi közlekedési törekvéseinek új szakaszát is jelzi, amelynek célja a globális növekedés. A bevezetés egy széles körű folyamat utolsó lépése, több mint százévnyi felhalmozott tapasztalaton alapszik. Az Iveco Bus olyan tekintélyes európai hagyományokra épül, amelyek révén a vállalat Európa-szerte az utasszállítás egyik legfontosabb szereplőjévé vált.

Az új Iveco Bus márka bevezetésével a tömegközlekedési üzletág szorosabban kapcsolódik az Iveco tevékenységéhez. Ez elősegíti a termékcsaládhoz tartozó modellek további fejlesztését és ismertségének növelését az Iveco termékkínálatának részeként, elsősorban olyan nemzetközi piacokon (például Dél-Amerikában és Kínában), ahol a vállalat szilárd alapokkal rendelkezik.

Az Iveco teljes modellpalettájához hasonlóan az Iveco Bus márka is kiemelkedően teljesít a fenntarthatóság, a technológia és a teljes birtoklási költség (total cost of ownership, TCO) terén. Az Iveco Bus márkanév debütálásával együtt, az UITP genfi világkongresszusán és kiállításán a vállalat új, Euro VI-os városi autóbusza, az URBANWAY modell is bemutatkozott.

Forrás: IVECO
.

(Ezt a cikket 262 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?