TRUCK RACING: ÚJRA A GYŐZELEM ÚTJÁRA LÉPETT A RENAULT TRUCKS-MKR TECHNOLOGY CSAPAT

Az idei Truck Racing szezon második találkozóján a Renault Trucks-MKR Technology csapat két nap alatt két győzelmet szerzett Navarrában. Szombaton Adam Lacko szerezte meg idei első győzelmét a második futamban, míg vasárnap a negyedik futamban Markus Bösiger végzett az élen. A versenyhétvégére több mint 35.000 látogató érkezett.

truck_racing_2013_navarra_4 (2)

A Renault Trucks-MKR Technology számára igazából az elmúlt hétvégén kezdődött meg a 2013-as Truck Racing Európa-bajnokság. A spanyolországi navarrai pályán a csapat mindkét pilótája megszerezte idei első győzelmét. A sort Adam Lacko kezdte a szombati második futamban megszerzett első hellyel. Másnap a negyedik futamban csapattársa, Markus Bösiger futott be elsőként, így remekül zárult a mindvégig a megbízhatóság jegyében zajlott hétvége, amely szép reményekre jogosítja fel a csapatot a következő, Nogaróban megrendezésre kerülő versenyen.

truck_racing_2013_navarra_3 (2)

A Renault Trucks szeretettel várja rajongóit és ügyfeleit június 15-én és 16-án Nogaróban a Truck Racing idei harmadik fordulóján, amelyre mindössze néhány nappal az új Renault Trucks járműkínálat június 11-én Lyonban rendezett bemutatása után kerül sor.

A Truck Racing Európa-bajnokság 2013-as versenynaptára:

Dátum

Helyszín

Ország

június 15-16.

Nogaro

Franciaország

július 6-7.

Spielberg

Ausztria

július 13-14.

Nürburgring

Németország

július 27-28.

Smolensk

Oroszország

augusztus 31.-szeptember 1.

Most

Cseh Köztársaság

szeptember 21-22.

Zolder

Belgium

október 5-6.

Jarama

Spanyolország

október 12-13.

Le Mans

Franciaország

 Forrás: Renault Trucks
.

(Ezt a cikket 262 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?