Balesetek Hírek

Halálos közúti baleset Jászapátinál a 31-es főúton

Két miskolci fiatal ült abban az autóban, amely kamionnal ütközött kedd este Jászapáti határában, a 31-es főúton; a gépkocsi vezetője meghalt, utasa megsérült.

Összeroncsolódott autó az árokban a 31-es számú főút 100-as kilométerénél, Jászapáti közelében, miután a jármű egy kamionnal ütközött 2013. június 4-én este. A frontális karambol következtében az autót vezető miskolci fiatalember a helyszínen meghalt, míg utasát, egy fiatal nőt életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel szállították kórházba. MTI Fotó: Bugány János
Összeroncsolódott autó az árokban a 31-es számú főút 100-as kilométerénél, Jászapáti közelében, miután a jármű egy kamionnal ütközött 2013. június 4-én este. A frontális karambol következtében az autót vezető miskolci fiatalember a helyszínen meghalt, míg utasát, egy fiatal nőt életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel szállították kórházba.
MTI Fotó: Bugány János

Az MTI tudósítója a baleset helyszínén megtudta: a járművet egy 27 éves, miskolci fiatal férfi vezette, mellette egy miskolci nő ült, akit életveszélyes állapotban, egyebek között koponyasérüléssel mentőhelikopter szállított Budapestre.

A kamion sofőrje sértetlenül úszta meg a balesetet, járműve rakományt nem szállított, ám az ütközés erejétől részben az út menti árokba csúszott.

Szabó Zita, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője korábban arról tájékoztatott, hogy kedden este 19 óra 30 perc körül az elsődleges adatok alapján egy Heves felől Jászapáti irányába tartó személygépkocsi ütközött egy vele szemben haladó nyerges vontatóval a 31-es főút 100-as kilométerszelvényénél.

Forrás: MTI  (hbj \ gte)
.

(Ezt a cikket 651 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!