Lezárják este hat órától a vámosszabadi határátkelőt, az oda vezető 14-es főút forgalmát pedig a Győr-Mosonmagyaróvár összekötő útra terelik – közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Védelmi Bizottság szerda délután az MTI-vel.

Körmendi rendészeti szakközépiskolás diákok érkeznek a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságra 2013. június 5-én. Június 5-től 509, június 6-tól pedig további ezer rendészeti szakközépiskolás is részt vesz az árvízi védekezésben. MTI Fotó: Krizsán Csaba
Körmendi rendészeti szakközépiskolás diákok érkeznek a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságra 2013. június 5-én. Június 5-től 509, június 6-tól pedig további ezer rendészeti szakközépiskolás is részt vesz az árvízi védekezésben.
MTI Fotó: Krizsán Csaba

A közlemény szerint az 1-es számú főutat a Győrszentiván-Kertvárosnál folyó árvízvédelmi munkálatok miatt a 19-es főút Győr-likócsi csomópontja és a nagyszentjánosi csomópont között lezárták, a közlekedőket az M1-es autópályára terelik.

A Gönyűn lakók otthonukat Győr felől a 19-es főút – M1-es autópálya – Nagyszentjános útvonalon közelíthetik meg. A Komárom felől érkezők a nagyszentjánosi csomópontnál – lakcímkártyájuk alapján – hajthatnak be Gönyű településre. A többi közlekedőt viszont az M1-es autópályára terelik – áll a közleményben.

Budapest felől az 1-es számú főúton közlekedőket a komáromi közútkezelő a 131-es út érintésével az M1-es autópályára tereli. A forgalom az M19-es út győr-likócsi csomópontjában térhet vissza az 1-es számú főútra.

Az 1401-es szigetközi úton, Dunaszeg és Ásványráró között rendőri forgalomirányítás mellett, fél pályán halad a forgalom. A terelés ideje alatt az autópálya érintett szakaszát díjmentesen lehet igénybe venni – írták a tájékoztatóban.

Forrás: MTI  (bcsp \ bti \ blz)
.

(Ezt a cikket 409 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?