A NiT Hungarynál megvásárolhatja az OBU-t az útdíj fizetéshez

… hogy ne érje váratlanul …

nit_hungary

A NiT Hungary felkészült a használatarányos útdíj rendszer indulására: június végétől átvehető fedélzeti egységünk* az Ön részére is biztosítja az új rendszerre való zökkenőmentes átállást!

A hazai fuvarozók számára 2013 legnagyobb kihívása a használatarányos útdíj bevezetése, és a díjfizetéshez szükséges feltételeknek való megfelelés. A vállalkozások döntő többsége a bevezetést követő időszakban elsősorban erre a célra alkalmas plug and play fedélzeti egység (OBU) használatával fog tudni megfelelni a megtett úttal arányos díjrendszernek.

Fusson neki az útdíjnak megtakarítással – fedélzeti egységét szerezze be kapkodás és idegesség nélkül, a lehető legkedvezőbb áron!

Ne feledje: aki időben felkészül, saját magát hozza helyzetbe! Ha el akarja kerülni a sorban állást, az esetleges készlethiányból fakadó problémákat, jelezze felénk igényét!

 

Már most várjuk regisztrációját,

 

melyet az obu@nit.hu címre tud elküldeni. Kérjük, hogy üzenetében adja meg

·         vállalkozása nevét, címét, telefonszámát, a kapcsolattartó nevét;

·         az igényelt készülék / készülékek darabszámát;

·         azt a regionális NiT Hungary irodát, ahol megrendelt készülékét át kívánja venni.

(a NiT Hungary irodahálózata ide kattintva megtekinthető)

Mi biztosítjuk, hogy regisztrációja esetén – a regisztráció sorrendjében, a készlet erejéig – kedvező áron, egyszerűen juthat fedélzeti egységhez, és készülékét az Ön által megjelölt irodánknál sorban állás nélkül megveheti.

OBU S550 Beta Foto2

 A NiT Hungary által forgalmazott i-Cell fedélzeti készülék ára egyszeri ár,

mely 2 évre ingyenes adatátvitelt biztosít!

További információk:

NiT Hungary, szolgáltatások – Csurgó Sándor csoportvezető

+36/1/264-5045 (257 mellék)

+36/30/255-9905

*Információink szerint az Állami Autópálya Kezelő Zrt. viszonteladói hálózatában kétféle fedélzeti egység lesz beszerezhető. Az általunk ajánlott olcsóbb alaptípus teljes egészében alkalmas GPS-alapú nyomkövetésre, illetve a hazai útdíjfizetéshez szükséges adatszolgáltatásra vonatkozó követelmények teljesítésére. A NiT Hungary jelen ajánlata kizárólag a készlet erejéig érvényes!

NiT Hungary
.

(Ezt a cikket 4985 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?