Hírek Iveco Márkahírek Sport

Az Iveco átadta a MotoGP hivatalos szállítójárműveit

Az Iveco átadta azt a 20 új Stralis Hi-Way modellt, amelyek a MotoGP idei szezonja során látnak el különböző szállítási feladatokat a bajnokságot szervező Dorna Sports, valamint a Yamaha gyári csapatának kötelékében. A vállalat a Yamaha Factory Racing istállóval és a MotoGP sorozattal folytatott partneri együttműködés keretében biztosítja a járműveket.

Az Iveco a Dorna Sports vállalat részére 4 Daily furgont és 13 új Stralis Hi-Way kamiont, a Yamaha csapatnak pedig 7 új Stralis Hi-Way nyergesvontatót és 1 Daily furgont szállított. A biztonságukról és megbízhatóságukról ismert Iveco járműveket a világbajnokság során a felszerelések, anyagok, irodák és mobil műhelyek szállítására használják. A vállalat teherautó- és haszongépjármű-szállítóként negyedik egymást követő alkalommal támogatja a legrangosabb nemzetközi motorsport bajnokságot. A spanyol nagydíj időmérő edzéseit követő eseményen részt vett többek között Jorge Lorenzo és Valentino Rossi, a Yamaha Factory Racing Team versenyzői, Lin Jarvis, a Yamaha Motor Racing ügyvezetője, valamint Carmelo Ezpeleta, a Dorna Sports vezérigazgatója is.

Az új Stralis Hi-Way nehézgépjármű az Iveco zászlóshajója. A vállalat spanyolországi, Madridban található üzemében gyártott modell idén elnyerte „Az év haszongépjárműve 2013” (International Truck of the Year 2013) címet.

A világbajnokság április 7-én, egy éjszakai futamon rajtolt el a katari Dohában, és a spanyolországi Valenciában ér majd véget idén novemberben. A versenyzők négy kontinens 13 országában, összesen 18 versenyen mérkőznek meg az elsőségért.

Az Iveco leglátványosabb megjelenése az „IVECO TT Assen 2013” futamon lesz 2013. június 29-én, a hollandiai Assenben. Emellett a 2013. szeptember 29-i aragóniai versenynek, a „Gran Premio IVECO de Aragón” futamnak, szintén a vállalat a névadó szponzora. Az Iveco márkajelzése az asseni és az aragóniai pályán is egyaránt megtalálható lesz az első két kanyarban, a startvonalnál és a dísztribünön. Ezenkívül a vállalat emblémája a MotoGP következő futamán, a katalóniai pálya egyik kanyarjában és lelátóján is feltűnik majd.

Forrás: IVECO
.

(Ezt a cikket 255 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .