Török kamionost kábítottak el és raboltak ki Hevesben

Három és fél év szabadságvesztésre ítélt a Hatvani Járásbíróság gyorsított eljárásban egy nőt, aki elkábított és kirabolt egy török kamionost – tájékoztatta a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedden az MTI-t.

Várakozó külföldi kamionok az M5-ös autópálya inárcsi pihenőjénél 2013. március 16-án. A rendőrség megtiltotta a kamionok belépését a röszkei és a nagylaki határátkelőhelynél, az úton lévő járműveket pedig úti céltól függően megállítják a parkolóknál. MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely
Illusztráció – MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

Vámos Boglárka közölte, a tettes altatót kevert a férfi italába, majd öntudatlan áldozatától elvette a telefonját, a pénzét és egyéb értéktárgyait.

Elmondta: a nő Apc közelében, egy autós pihenőben ismerkedett meg áldozatával. Ezután közösen italoztak, és feltehetően ebbe keverte bele a férfi alkalmi ismerőse a gyógyszert.

A Hatvani Rendőrkapitányság bűnügyi szakemberei a kamionos bejelentése alapján rövid idő alatt azonosították a feltételezett elkövetőt, majd a házkutatás során előkerültek az eltulajdonított értékek is.

A pénteki rablás miatt a hatvani bíróság már hétfőn elmarasztalta a nőt – emelte ki a referens.

Forrás: MTI  (bták \ bcl \ ppd)
.

(Ezt a cikket 482 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?