Hírek Kishaszonjárművek Környezetbarát Márkahírek Volkswagen

A Crafter a 2013-as „Zöld Kisteherautó” és a legmegbízhatóbb transzporter

A Volkswagen Haszonjárművek új Crafter sorozata nyerte el a 2013-as “Zöld Kisteherautó” (“Green Van 2013”) díjat, amelyet a “VerkehrsRundschau” szakmai folyóirat ítél oda immár három éve a környezetet leginkább kímélő transzporternek. A Crafter a múlt hónapban végzett a Dekra 2013-as meghibásodási jelentése élén, a kisteherautók kategóriájában ugyanis e modellnél észlelték a legkevesebb hibát az átvizsgálások során.

Három esztendeje osztja ki a “VerkehrsRundschau” szakmai folyóirat “Trucker” testvérmagazinjával közösen a “Zöld Teherautó” (“Green Truck”) és a “Zöld Kisteherautó” (“Green Van”) díjakat. A transzporterek mezőnyében a Crafter összesen 5.927 környezetvédelmi pontjával, 18 vetélytársával szemben győzedelmeskedett az idén. A diadal szempontjából alacsony üzemanyag-fogyasztása mellett mindenekelőtt a minden teljesítményváltozatára érvényes EEV-besorolás bizonyult döntőnek. Az EEV (Enhanced Environmentally Friendly Vehicle) a haszonjárművekre jelenleg érvényes legszigorúbb európai kipufogógáz-szabvány, amely az Euro 5 előírásait is felülmúlja.

A Dekra meghibásodási jelentése három futásteljesítmény-kategóriában, 50 ezer kilométerig, valamint 50 és 100 ezer, illetve 100 és 150 ezer kilométer között tartalmazza a vizsgált járművek hibagyakoriságát.
A Volkswagen Crafter mindhárom kategóriában az élen végzett, ezzel a Volkswagen Haszonjárművek Crafter sorozata 2012 után már második egymást követő alkalommal bizonyult a legjobbnak a Dekra meghibásodási jelentésének transzporter-kategóriájában.

“Eredmények a Zöld Kisteherautó kategóriában:
http://www.verkehrsrundschau.de/green-van-1078698.html

Bővebb info a Dekra meghibásodási eredményeiről:
http://www.dekra.de/de/pressemitteilung?p_p_lifecycle=0&p_p_id=ArticleDisplay_WAR_ArticleDisplay&_ArticleDisplay_WAR_ArticleDisplay_articleID=34109368

Forrás: Volkswagen Haszonjárművek
.

(Ezt a cikket 272 alkalommal tekintették meg.)

LEAVE A RESPONSE

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .