Nyerges vontatóba rohant egy kisbusz az M0-son, öten megsérültek

Öten megsérültek, amikor nyerges vontatóba rohant egy kisbusz az M0-s autóút 27-es kilométerénél, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon hétfő délelőtt – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata az MTI-vel.

Összetört kisbusz az M0-s autóút 27-es kilométerénél, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon 2013. április 29-én, miután a jármű hátulról belerohant egy nyerges vontatóba. A balesetben öten megsérültek, ketten súlyosan, hárman könnyebben. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Összetört kisbusz az M0-s autóút 27-es kilométerénél, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon 2013. április 29-én, miután a jármű hátulról belerohant egy nyerges vontatóba. A balesetben öten megsérültek, ketten súlyosan, hárman könnyebben.
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

A helyszínre mentőhelikopter érkezett, emiatt a teljes jobb pálya mellett a szemközti oldal egyik sávját is le kellett zárni – tette hozzá a rendőrség.

Mentőhelikopterrel szállítják el a baleset egyik súlyos sérültjét az M0-s autóút 27-es kilométerénél, az M5-ös autópálya felé vezető oldalon 2013. április 29-én, ahol egy kisbusz hátulról belerohant egy nyerges vontatóba. A balesetben öten megsérültek, ketten súlyosan, hárman könnyebben. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Mentőhelikopterrel szállítják el a baleset egyik súlyos sérültjét.
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Forrás: MTI  (hda \ bmk \ bám \ hg)
.

(Ezt a cikket 373 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!