Tartálykocsi és személyautó ütközött tegnap a 75-ös főúton Zalában

A kórházba szállítás után belehalt sérüléseibe egy idős asszony, így négy halálos áldozatot követelt a 75-ös főúton csütörtök délben történt baleset, amelyben egy tartálykocsi és egy személyautó ütközött össze.

Rendőrök helyszínelnek egy oldalára borult teherjármű és egy összeroncsolódott személyautó mellett a 75-ös főúton Hernyék közelében 2013. április 18-án. A két jármű balesetében három ember meghalt, egy pedig életveszélyesen megsérült. MTI Fotó: Varga György
Rendőrök helyszínelnek egy oldalára borult teherjármű és egy összeroncsolódott személyautó mellett a 75-ös főúton Hernyék közelében 2013. április 18-án. A két jármű balesetében három ember a helyszínen meghalt, egy pedig a kórházba szállítást követően vesztette életét. MTI Fotó: Varga György

Nothoff Ingrid, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtófőnöke az MTI-nek elmondta: a személyautó Nova felől Lenti irányába haladt, amikor Hernyék közelében egyelőre ismeretlen okból áttért a túlsó sávba. A kocsi frontálisan összeütközött egy szemből érkező, vízszállító tartálykocsival, amely az árokba borult.

MTI Fotó: Varga György
MTI Fotó: Varga György

A balesetben három ember a helyszínen meghalt. Egy idős asszonyt mentőhelikopterrel szállítottak a zalaegerszegi kórházba, ott később belehalt sérüléseibe. A tartálykocsi sofőrje nem sérült meg.

A sajtófőnök hozzátette: a halálos áldozatok egy családhoz tartoztak, egy középkorú és egy idősebb házaspár utazott a személyautóban.

A helyszínelés és a műszaki mentés miatt a 75-ös főutat teljes szélességében le kellett zárni.

Forrás: MTI  (blb \ bpg \ blz)
.

(Ezt a cikket 409 alkalommal tekintették meg.)

Vélemény, hozzászólás?

Figyelem! Falkavaró tartalom!

Az oldalon felkavaró és megrázó tartalmak jelenhetnek meg! Az erre érzékenyeknek és kiskorúaknak az oldal megtekintése nem ajánlott!